Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.09.2011, 10:49:30
LaPetiteMoc LaPetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 18.08.2011
Locație: sub cerul lui Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
1. Nu-i nimic daca nu ati inteles, Vine vremea cand ve-ti intelege. Domnul pe toate le randuie.

2. Asa sa faceti. Duhovnicul este cel care trebuie ascultat. iar daca cineva va recomanda o carte este chiar indicat sa intrebati duhovnicul daca e bine sa fie citita.
deci si in acest caz, al recomandarii mele, sa mergeti la duhovnic sa intrebati daca puteti citi cartea: Invataturi si scrisori despre viata crestina a Sfantului teofan Zavoratul. Va spun cu toata blandetea ca este spre binele dvs. ve-ti invata lucruri extraordinare pe care si eu le-am invatat.
Nu dati ascultare fiecarui gand ce vine. Ca sfintii parinti ne invata ca in om se lucreaza din trei parti: de la Domnul, din firea omului si de la diavol. Trebuie oarecare nevointa ca sa putem primi darul de a cerne noi insine gandurile.
1. Onest mi s-ar parea sa fi explicat dv. insiva sensul cuvintelor exprimate de dv. Ori am intrat in dialog cu un sfant si habar nu am? Numai sfintii au capacitatea de a transmite invataturi pe care le descoperim odata cu inaintarea duhovniceasca personala.

2.Sensul postarii mele se referea la faptul ca accept recomandari de la persoane cunoscute, in capacitatea carora de a recomanda am incredere, nu de la persoane cvasinecunoscute cu care intru dialog fortuit pe internet.

Numai bine va doresc si v-as fi recunoascatoare daca m-ati ocoli cu sfaturile dv. Nu inteleg pentru ce insistati sa-mi bagati cu forta in inima si suflet sfaturile si ideile dumneavoastra.

Last edited by LaPetiteMoc; 02.09.2011 at 11:49:38.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Indrumare va rog! Sanduu Generalitati 6 29.03.2011 09:51:37
Am nevoie de o indrumare ancaanca Nunta 42 06.11.2009 16:11:19
am nevoie de indrumare cristy Nunta 11 07.09.2007 22:46:25