Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.09.2011, 09:21:23
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Dar ce vina are Hristos,bietul, de faptul ca Gradina Domnului e mare si multi ii sar gardul,domnule Zaharia? :)
Predicati despre maturitate,insa maturitatea presupune acceptarea intr-o discutie si a opiniilor altora si chiar daca nu suntem de acord cu ele,sa le putem combate intr-o maniera echilibrata,de calm,blandete,intelepciune,fara a lovi in cel care le exprima,capitol la care postarea dvs are cam multe restante...
Stiti,stimate domn,in ce transforma omul adevarul fara de IUBIRE?Intr-un TIRAN...din pacate!
Lumina,pace si multa multa DRAGOSTE!
In primul rind , inca nu sunteti convinsa ca sunteti in mare pacat si o mermeliti ca de obicei cu iubirea . Este alegerea dvs.
In al doilea rind nu ati reusit (nici nu veti reusi vreodata decit daca scrieti dvs. un tratat de telogie personala !) sa dati exemplul in care mintind dati/salvati viata, indiferent de cine a facut asta !
In al treilea rind sunteti urmarita constant , apasata, de idea ca cineva are neaparat ceva cu dvs, ca cineva nu face dragoste neaparat asa cum credeti dvs, ca cineva nu va accepta orice zicere de a dvs,ca sunteti tratata tendentios ... Postarile dvs. cu generozitate desvaluie acest comportament, aceasta stare de spirit . Pai si cind faceti asemenea prostii , in care aveti indrasneala sa sustineti ca tatal minciunii poate da viata sau poate salva viata ... ce pretentii mai aveti alta decit pocainta sincera ????
In al patrulea rind , maturitatea in dialog nu inseamna acceptarea sau toleraraea neadevarurilor sau si mai mult a enormitatilor . Nu cereti regim privilegiat atita timp cit nu va puteti ridica la nobletea marturisitorului adevarat dar incercati sa o dati din condei invocind penibilitati . Este rusinos sa faceti asa ceva !! De genul : nu eu sunt vinovata ca fac dracii , ci tu ca te uiti la mine si ma vezi cum am ajuns !!!
Dvs, incercati sa insinuati lipsa dragostei cam numai pe unde vreti . Daca mi-era indiferenta mintuirea dvs, nu va sesizam de pacatul in care sunteti . marturisiti aceasta atitudine (inclusiv asta cu datul din condei cind suntem vazuti cazuti la faradelegi si cu evitatul marturisirii Adevarului) si credinta pe care o aveti duhovnicului si restul 'om mai vedea !

Si toate acestea , mustrari si adnotari (chiar un farte a deschis un topic despre iubirea si mustrarea aproapelui , neintelegind cum se fac , cum ca ar fi contradictorii si excluse ... urmariti acel thread, va va fi de folos !) , le fac din dragostea aproapelui si din dorinta de indreptare si mintuire a lui !

NB : mi-a placut formularea aceea docta si elevata cu gradina Domnului si cu cei care-i sar gardul ! Din Evanghelie ati luat-o sau din vreun sfint parinte, eu nu o stiam pina acum ????

Last edited by zaharia_2009; 02.09.2011 at 09:30:11.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Indrumare va rog! Sanduu Generalitati 6 29.03.2011 09:51:37
Am nevoie de o indrumare ancaanca Nunta 42 06.11.2009 16:11:19
am nevoie de indrumare cristy Nunta 11 07.09.2007 22:46:25