![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In al doilea rind nu ati reusit (nici nu veti reusi vreodata decit daca scrieti dvs. un tratat de telogie personala !) sa dati exemplul in care mintind dati/salvati viata, indiferent de cine a facut asta ! In al treilea rind sunteti urmarita constant , apasata, de idea ca cineva are neaparat ceva cu dvs, ca cineva nu face dragoste neaparat asa cum credeti dvs, ca cineva nu va accepta orice zicere de a dvs,ca sunteti tratata tendentios ... Postarile dvs. cu generozitate desvaluie acest comportament, aceasta stare de spirit . Pai si cind faceti asemenea prostii , in care aveti indrasneala sa sustineti ca tatal minciunii poate da viata sau poate salva viata ... ce pretentii mai aveti alta decit pocainta sincera ???? In al patrulea rind , maturitatea in dialog nu inseamna acceptarea sau toleraraea neadevarurilor sau si mai mult a enormitatilor . Nu cereti regim privilegiat atita timp cit nu va puteti ridica la nobletea marturisitorului adevarat dar incercati sa o dati din condei invocind penibilitati . Este rusinos sa faceti asa ceva !! De genul : nu eu sunt vinovata ca fac dracii , ci tu ca te uiti la mine si ma vezi cum am ajuns !!! Dvs, incercati sa insinuati lipsa dragostei cam numai pe unde vreti . Daca mi-era indiferenta mintuirea dvs, nu va sesizam de pacatul in care sunteti . marturisiti aceasta atitudine (inclusiv asta cu datul din condei cind suntem vazuti cazuti la faradelegi si cu evitatul marturisirii Adevarului) si credinta pe care o aveti duhovnicului si restul 'om mai vedea ! Si toate acestea , mustrari si adnotari (chiar un farte a deschis un topic despre iubirea si mustrarea aproapelui , neintelegind cum se fac , cum ca ar fi contradictorii si excluse ... urmariti acel thread, va va fi de folos !) , le fac din dragostea aproapelui si din dorinta de indreptare si mintuire a lui ! NB : mi-a placut formularea aceea docta si elevata cu gradina Domnului si cu cei care-i sar gardul ! Din Evanghelie ati luat-o sau din vreun sfint parinte, eu nu o stiam pina acum ????
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 02.09.2011 at 09:30:11. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Indrumare va rog! | Sanduu | Generalitati | 6 | 29.03.2011 09:51:37 |
Am nevoie de o indrumare | ancaanca | Nunta | 42 | 06.11.2009 16:11:19 |
am nevoie de indrumare | cristy | Nunta | 11 | 07.09.2007 22:46:25 |
|