Citat:
În prealabil postat de Soaree
Am citit intreg topicul, cu toate ale lui. Ceea ce m-a mahnit profund este ca ortodocsi precum dl dobrin7m si stefan florin, pe langa argumeste adauga si o manie daunatoare. "Dumnezeu nu mantuieste pe nimeni cu forta" (de parca persoana ar fi deja mantuita si il arata pe celalalt cu degetul ca nu crede ca el), sau "du-te la mai marii tai si spune-le ca ai facut tot ce-ai putut (inisnuanta si ofensatoare asprime din partea unui ortodox care propovaduieste blandetea).
Atat am avut de adaugat. Amin!
|
Ei bine, Soaree eu stiu ce vorbesc. CZ4000 nu vorbeste de la el ci asa sunt invatati, sa mearga si sa incerce sa adune cat mai multi adepti. Au un spirit sectar in acest sens, stilistii. Plini de fanatism incearca sa sminteasca cat mai multi oameni, doar, doar devin mai numerosi. El isi inchipuie ca face aici un fel de apologetica, dar de fapt este apologetica cui?
in legatura cu dusmania. Te asigur din tot sufletul meu ca daca tu soaree decizi sa pasesti pe calea lui Hristos sau CZ4000 sa revina in sanul Bisericii care l-a crescut as fii cea mai fericita femeie de pe pamant. Daca nu, asta este , este alegerea voastra, ma intristez, dar eu stiu ca trebuie sa uram pacatul si sa iubim pacatosii.
Asadar, ma rog pentru voi si ma rog si pentru mine!
Dumnezeu sa iti ajute in toate si multa intelepciune sa-ti daruiasca!