Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.09.2011, 04:50:09
travian travian is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.09.2011
Exclamation

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Multumim ca ne-ai spus inca o cale prin care actioneaza acesti "baieti buni"...
Imi asum toata responsabilitatea cind va spun ca-i cunosc f bine pe adventishti . O secta inventata shi ea de oameni iubitori de BANI , inventata la 1868 , in S.U.A.
Sint buni oratori , pioshi , DAR daca ai intrat in contact cu ei , greu mai scapi de ei ,
mai ales daca incepi sa le dai diferite contributzii sau zeciuiala , cum e obiceiul la ei .
Nu shtiu daca e normal sa urmam aceste case de rugaciune , unde se propovaduieshte
ca sa ignoram Vechiul Testament , sau sa luam din el numai ce vrea fratele pastor .
Nu cel din Romania , ci cel care ii da directive de peste mari shi tzari .
Va scriu aceste lucruri pentru a va pune in garda in legatura cu sectele religioase , care
la unele persoane mai credule le-a luat shi casa shi le-a distrus viatza . Am fost in mijlocul lor ceva timp . Cind nu am mai mers la ei , au venit dupa mine sa ma traga la raspundere , sperau sa nu piarda 1 cotizant . De fapt la ei eshti bun ca-n intreaga lume , cit ai sa le
dai . Cind nu mai ai , sau le ceri ajutorul nu te mai alegi decit cu cititul din cartzile sfinte shi cu mishcari din umeri .
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 19:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 23:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 10:23:38