Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.09.2011, 11:28:25
crestinOrtodoxa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Dar la cate aud, cred ca as prefera daca ar fi posibil sa nasc cu proful de obstetrica de la mine de la facultate...
Ai dreptate.

In romania veterinarii isi trateaza mult mai bine pacientii decat medicii de oameni.

Constatare in baza experientelor personale, am avut de multe ori ocazia sa vad cum se cumporta veterinarii cu animalele, de multe ori pana si vacile sunt tratate mai bine cand fata,fatza de cum e tratata o femeie in spital cand naste. Cu parere de rau o spun, si realizez cat e de grav... am asistat odata si la o "scena", era un individ venit la cabinet cu un caine care se incaierase cu niste maidanezi, si trebuia "carpacit" cainele, si avea si el o mana sfasiata in 2 locuri. I-a cerut veterinarului sa-l coasa si pe el, sa nu mai "rabde scarbele alea de asistente de le urgente, sa se duca numai pt injectiile in burta". Nasol, nu? Si daca stau sa ma gandesc, si eu in locul lui as fi preferat sa ma coasa veterinarul...
E foarte grava situatia asta.
In Romania veterinarii isi trateaza pacientii mai bine decat isi trateaza pacientii medicii umani.Sunt exceptii, bineinteles, dar la modul general vorbind...

cand dai de un medic cu suflet parca dai de-un sfant, asta-i adevarul.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciunea - necesitate sau dorinta? alecsandra_ldc Intrebari utilizatori 28 19.02.2013 22:36:53
spaga in spitale :obicei "crestinesc" roxanapopa70 Reguli generale de utilizare a forumului 88 02.04.2012 23:25:10
greseala sau necesitate? newlifeinyou Generalitati 11 08.08.2011 05:15:16
Botezul in caz de necesitate Mihnea Dragomir Botezul 39 09.06.2011 15:44:12
Economia romaneasca atanasia Generalitati 3 18.11.2008 07:10:47