![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Decat asa, mai bine fara. Citat:
Citat:
Citat:
Uitati, insa, ca exista modalitati mai nobile de a ramane in memoria speciei umane. Atat pentru azi, data viitoare o sa vorbesc barbatilor de pe forum despre de ce e casatoria o idee extraordinar de proasta.
Quidquid latine dictum sit, altum sonatur. User vechi: hmiron. User si mai vechi: scrabble. Last edited by horatiu.miron; 01.10.2011 at 16:54:47. |
|
||||
|
||||
![]()
Hihi, ne mai intalnim pe forum peste vreo 10 ani? :)
|
|||
|
|||
![]()
Nu va avea timp din cauza copiilor.
|
|
|||
|
|||
![]()
Atat pentru azi, data viitoare o sa vorbesc barbatilor de pe forum despre de ce e casatoria o idee extraordinar de proasta.[/quote]
Sunt curioasa care e alternativa dvs . "recomandata" la casatorie : abstinenta sau videochatul? |
|
||||
|
||||
![]()
Pentru Horatiu
Gata!Ma retrag! Am inteles! Pentru tine copiii sunt progenituri iar femeile un fel de obiect de care ai nevoie din cand in cand! Tot confortul asta de care spui tu ca ai parte si lipsa de griji iti marturisesc foarte sincer ca nu mi le-ar trebui pentru nimic in lume. Prefer sa am pentru ce sa-mi fac griji, prefer sa ma lupt si sa ma zbat si seara sa cad lata de oboseala decat sa am o viata fara griji. Mancarea e mai buna cand esti flamand, somnul e mai dulce cand esti obosit de roadele muncii tale te bucuri mai tare daca ai depus efort pentru asta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
orice familie este obligata sa aiba copii, caci daca nu vreti copii atunci mergeti la manastire.
Temeiul unei familii este de a creste si de a se inmulti nu de a isi satisface nevoile perverse si satanice. Cei ce se feresc sa aiba copii demni sunt de ghena si de scrasnirea dintilor! Si eu as vrea 3-4 copii :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Temeiul unei familii crestine, probabil. Eu nu sunt crestin si nu vreau sa ma inmultesc. Vreau, de fapt, sa-mi satisfac cat mai multe pofte cu putinta in viata asta. Si nimic nu ma poate opri, pentru ca sunt stapan pe trupul meu si pe mintea mea.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care sunt conditiile pt a te calugari? | Ioanna | Generalitati | 135 | 23.10.2017 22:35:07 |
Gratia sfintitoare si gratiile actuale | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 50 | 21.07.2013 20:41:59 |
Buletinele actuale au cip? | Marcel_Ionut | Generalitati | 215 | 07.11.2012 21:23:02 |
|