![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Din predica de azi (maine), despre Sf. Ioan Botezatorul.
Sf. Ioan Botezatorul era vocea Celui ce striga in pustie: Pocaiti-va, etc. . De fapt insasi vocea Mantuitorul, Cuvantul. Si noi astazi auzim insasi vocea Domnului cand preotul spune: Acesta este Trupul Meu, Acesta este Sangele Meu. Fie ca in Advent sa auzim si vocea lui Hristos insusi spunandu-ne "Mergi in pace, pacatele ti-au fost iertate" in Sf. Spovedanie.
|
||||
|
||||
![]()
Veșnică este îndurarea Sa !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa ma contraziceti, dati-mi un singur exemplu de predica in care a fost aprofundat subiectul revenirii Mantuitorului si invierii mortilor pentru viata vesnica. Desi, asa cum ne arata Sfintii Apostoli in nenumarate randuri, revenirea Mantuitorului si invierea reprezinta adevarata noastra nadejde, totusi acest subiect este ignorat (fiind amintit doar ca pretext pentru a trece la alte idei - cum e cazul predicii dvs.). P.S. Cautati in epistolele Sfintilor Apostoli cuvantul nadejde. Vedeti de ce se leaga aceasta nadejde adevarata. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Predica despre iertare | Ioana Amariucai | Intrebari utilizatori | 4 | 29.06.2012 11:08:05 |
o predica frumoasa | marius.b. | Generalitati | 1 | 31.07.2011 23:18:41 |
Predica de pe Munte | catalinabalhui | Din Noul Testament | 1 | 17.03.2009 16:58:46 |
Predica | Hartford | Despre Biserica Ortodoxa in general | 3 | 06.02.2008 12:14:30 |
|