Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.12.2011, 14:40:14
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Eu unul nu am certitudinea minunii respective, dar am credinta ca se intampla. Daca maine s-ar dovedi ca este o frauda asta nu m-ar face decat sa fiu dezgustat, indiferent de intentii, de cei care au intretinut-o, dar nu mi-ar schimba credinta.
Dar pana sa se dovedeasca falsitatea ei (nu cred ca e cazul) e o dovada incontestabila: intra cineva fara sursa de aprindere intr-ul loc controlat de autoritati si sigilat si iese ci o lumanare aprinsa. In logica mea minunea e singura explicatie. Fosforul si alte "povesti de adormit copii" sunt pentru altii. Daca se va face o analiza si se va demonstra ca nu are fosfor lumanarea se vor aduce alte argumente penibile.
citeste ce spune calugarul Porfirie:
http://www.descopera.ro/cultura/8183...au-inselatorie

ro.m.wikipedia.org/wiki/Lumina_Sfântă
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Evanghelia... este adevărată? laurastifter Morala Crestina 6 21.12.2011 12:06:21
Sfintii - marturie a faptului ca Ortodoxia este detinatoarea adevarului divin ivo_faith Secte si culte 5 02.08.2010 17:54:32
Care este adevarata Biserica a Lui Hristos? schimnic Despre Biserica Ortodoxa in general 40 29.04.2009 18:55:41