![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sfintele moaste miros a mir de cand sunt gasite, nu dupa ce se ung cu mir. Dumitru, tie tot timpul ti-e frica de faptul ca vor unii sa te minta, poti sta linistit si sa ai mai multa incredere in oameni, nu toti sunt mincinosi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.descopera.ro/cultura/8183...au-inselatorie ro.m.wikipedia.org/wiki/Lumina_Sfântă |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar daca iti dai jos ochelarii de cal, o sa vezi ca lumea este mult mai frumoasa decat ti-o inchipuiai. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ok, dar faptul ca nu i se vede tot trupul nu inseamna ca nu e nestricacios. Hai sa luam alt exemplu. Sf Ioan Rusul. Nu e la noi e in Grecia. La el se vede trupul. Si de vede inclusiv urma de la faptul ca a fost in foc si nu a ars. Care e explicatia aici?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
eu am fost martor la astfel de minciuni. si cand ii trageam de maneca soptindu-le ca nu este edevarat, mi se spunea "ce vrei sa fac? nu vezi ca ii atarna credinta de un fir de ata?" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prostiile acelea le-am mai citit, nici macar nu stiu daca e adevarat ca acel calugar a scris asa ceva. Dar tu o sa crezi ca toti ortodocsii care au fost sau care auparticipat vreodata, inclusiv patriarhi si din cler sunt mincinosi si doar o ziarista spune adevarul. Asta e de fapt problema, intelegi? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si Universul sa apara din nimic? Care e explicatia? Simplu nici una. Din nimic nu apare ceva. Si sa sustii ca a fost tot timpul e la fel de periculos? Ce inseamna tot timpul? De unde a aparut? Dumnezeu e Dumnezeu. Universul nu e Dumnezeu.
|
||||
|
||||
![]()
Nu. Ptr ca mumificarea e altceva. Mumificarea presupune scoaterea organelor, sau tratarea cu diverse substante. In plus mumiile sunt cam urat mirositoare.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evanghelia... este adevărată? | laurastifter | Morala Crestina | 6 | 21.12.2011 12:06:21 |
Sfintii - marturie a faptului ca Ortodoxia este detinatoarea adevarului divin | ivo_faith | Secte si culte | 5 | 02.08.2010 17:54:32 |
Care este adevarata Biserica a Lui Hristos? | schimnic | Despre Biserica Ortodoxa in general | 40 | 29.04.2009 18:55:41 |
|