![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Nu m-am exprimat eu bine, ma refeream ca nu e destul ca e asa amarat si fara picioare, sa i se ia si placerea fumatului, nu inteleg de ce v-ati alarmat totusi.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Revenind cu mai multa seriozitate , te rog inca odata sa te gandesti la cele spuse ! Amarat , pot fi si eu , si tu , ori si cine , Doamne fereste ! Fara picioare , bolnav de cancer , Doamne Fereste ! Ti se pare normal a pacatui voit sau de a accepta pacatul cand esti amarat sau extrem de bolnav ? Adica , mataluta sau eu , sau oricine de aici sau de oriunde , de este la limita vietii , la finalul ei , trebuie sa i se accepte orice dorinta pacatoasa ? Te intreb si eu pe dumneata , caci este scris la dumneata ,ortodox !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica ati fi in stare sa mergeti la acel cersetor si sa ii spuneti, nu mai fuma , e un pacat si in schimb sa nu va vedeti propriile pacate? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Nu am vazut acel raspuns abia acum le-am vazut pe amandoua, raman la parerea mea fundamentata pe Biblie ca nu avem dreptul sa judecam,ci trebuie sa ne vedem propriile pacate pentru ca nu am ajuns noi la sfintenia Mantuitorului! Oricum va multumesc pentru postare!
Last edited by TunsDiana; 17.01.2012 at 12:19:05. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
si unde mai pui ca inainte era si bautor...
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 01:52:10 |
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 15:45:57 |
Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 01:47:38 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 00:42:13 |
|