Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.01.2012, 20:17:59
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Au fost oameni care au muncit toata viata si au avut pensii de 30.000 ron, dupa cum au fost oameni care au muncit toata viata la CAP si au avut pensii de 30 ron. Sistemul de pensii nu o fi perfect, insa, daca celor cu 30.000 ron li s-a ajustat pensia la 3000 ron, iar celor cu 30 ron le-a crescut pensia la 300 ron, e totusi o dovada de o oarecare echitate.

Pe de alta parte, cine le plateste pensia pensionarilor? Noi, cei care muncim. Iar daca in loc de a ne vedea de treaba ne vom tine numai de proteste, pentru bietii pensionari nu vor mai fi bani nici pentru pensiile pe care le au. Protestele, mai ales violente si anarhia sociala nu sint o solutie pentru nimic, dupa parerea mea.
Echitate nu o sa fie niciodata decat daca se mai intoarce comunismul. Celor care au fost obisnuiti cu un anumit standard de viata le este foarte greu sa se obisnuiasca cu mai putin dat fiind cheltuielile cu care s-au obisnuit. Nu e corecta situatia CAP-istilor dar eu ma indoiesc ca lor le-a crescut pensia atat de mult. Cunoasteti cazuri concrete?

Daca violenta nu e o solutie, care ar fi solutia? Protestele pasnice? Au mai fost si cand s-au taiat salariile si nu s-a rezolvat nimic. Votul? Va fi masluit si tot nu se rezolva nimic. Deci?

Last edited by TunsDiana; 16.01.2012 at 20:20:42.
Vechi 16.01.2012, 20:24:53
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tunsdiana Vezi mesajul
echitate nu o sa fie niciodata decat daca se mai intoarce comunismul. Celor care au fost obisnuiti cu un anumit standard de viata le este foarte greu sa se obisnuiasca cu mai putin dat fiind cheltuielile cu care s-au obisnuit. Nu e corecta situatia cap-istilor dar eu ma indoiesc ca lor le-a crescut pensia atat de mult. Cunoasteti cazuri concrete?

Daca violenta nu e o solutie, care ar fi solutia? Protestele pasnice? Au mai fost si cand s-au taiat salariile si nu s-a rezolvat nimic. Votul? Va fi masluit si tot nu se rezolva nimic. Deci?
cand o hi romanu ca nemtu' !!!
Vechi 16.01.2012, 20:37:51
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Echitate nu o sa fie niciodata decat daca se mai intoarce comunismul. Celor care au fost obisnuiti cu un anumit standard de viata le este foarte greu sa se obisnuiasca cu mai putin dat fiind cheltuielile cu care s-au obisnuit. Nu e corecta situatia CAP-istilor dar eu ma indoiesc ca lor le-a crescut pensia atat de mult. Cunoasteti cazuri concrete?

Echitate=comunism???? Cred ca sinteti prea tinara si inca visatoare. Comunismul nu inseamna echitate, puteti privi la una din tarile comuniste existente pe planeta, Coreea de Nord. Ati vazut imagini cind a murit conducatorul lor. Ati dori sa traiti intr-o societate ca aceea?
Referitor la pensii CAP, bineinteles: mama mea.

Referitor la proteste:mai sint 3 luni pina la alegeri. Chiar asa de nerabdatori sint cei din opozitie sa puna mina pe putere incit doresc alegeri anticipate? Si pentru 3 luni gasiti justificabile distrugerile si haosul pe care il creaza?

Pe de alta parte, am tot asteptat din partea celor din opozitie SOLUTII. Nu au spus nici un cuvint. Din acest motiv cred ca nu doresc decit sa puna mina pe putere si atit.
Vechi 16.01.2012, 20:51:51
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Echitate=comunism???? Cred ca sinteti prea tinara si inca visatoare. Comunismul nu inseamna echitate, puteti privi la una din tarile comuniste existente pe planeta, Coreea de Nord. Ati vazut imagini cind a murit conducatorul lor. Ati dori sa traiti intr-o societate ca aceea?
Referitor la pensii CAP, bineinteles: mama mea.

Referitor la proteste:mai sint 3 luni pina la alegeri. Chiar asa de nerabdatori sint cei din opozitie sa puna mina pe putere incit doresc alegeri anticipate? Si pentru 3 luni gasiti justificabile distrugerile si haosul pe care il creaza?

Pe de alta parte, am tot asteptat din partea celor din opozitie SOLUTII. Nu au spus nici un cuvint. Din acest motiv cred ca nu doresc decit sa puna mina pe putere si atit.
Binenteles ca nu echitate la modul ideal, dar totusi era o mai mare egalitate decat acum, nu era o diferenta enorma la salarii intre angajatul de rand muncitor in fabrica si seful lui
asa cum e acum. Nu doresc intoarcerea comunismului. Nu numai opozitia doreste alegeri anticipate ci si oamenii de pe strada. Au dat o gramada de solutii d-voastra nu ati vrut sa auziti.

Last edited by TunsDiana; 16.01.2012 at 20:56:22.
Vechi 16.01.2012, 20:54:25
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Din fericire nu l-am votat niciodata pe Basescu.
Vechi 16.01.2012, 21:03:10
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Din fericire nu l-am votat niciodata pe Basescu.
Nici eu, din nefericire multi l-au votat si nu o data, de doua ori plus referendumul in care si-au dat acceptul sa ramana presedinte, si s-au trezit acum la spartul targului sa faca scandal, in loc sa fii reactionat cand au fost acele taieri, deja e prea tarziu, cata ipocrizie, totusi, nu?
Vechi 16.01.2012, 21:33:42
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Nici eu, din nefericire multi l-au votat si nu o data, de doua ori plus referendumul in care si-au dat acceptul sa ramana presedinte, si s-au trezit acum la spartul targului sa faca scandal, in loc sa fii reactionat cand au fost acele taieri, deja e prea tarziu, cata ipocrizie, totusi, nu?
Ipocrizie? Ba da. Tot aia care au iesit sa il sustina cand a fost referendumul de demitere ies si acum. Tot aia care il sustin acum pe Antonescu vor iesi si impotriva lui. Avem timp sa experimentam si asta.
Vechi 16.01.2012, 21:31:42
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Binenteles ca nu echitate la modul ideal, dar totusi era o mai mare egalitate decat acum, nu era o diferenta enorma la salarii intre angajatul de rand muncitor in fabrica si seful lui
asa cum e acum. Nu doresc intoarcerea comunismului. Nu numai opozitia doreste alegeri anticipate ci si oamenii de pe strada. Au dat o gramada de solutii d-voastra nu ati vrut sa auziti.
In comunism nu a fost nici o echitate. A fost o campanie miseleasca de eliminare a valorilor. O campanie de eliminare a celor care aveau alte pareri si aveau si curajul sa le expuna. De ce sa primeasca toti acelasi salariu. Muncesc toti la fel? Au toti aceleasi rezultate? Au toti aceeasi raspundere?

Va rog sa ne spuneti si nou cam care au fost solutiile opozitiei ca eu nu am auzit decat de solutia schimbarii lui Basescu si a lui Boc.
Vechi 17.01.2012, 13:29:18
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
In comunism nu a fost nici o echitate. A fost o campanie miseleasca de eliminare a valorilor. O campanie de eliminare a celor care aveau alte pareri si aveau si curajul sa le expuna. De ce sa primeasca toti acelasi salariu. Muncesc toti la fel? Au toti aceleasi rezultate? Au toti aceeasi raspundere?

Va rog sa ne spuneti si nou cam care au fost solutiile opozitiei ca eu nu am auzit decat de solutia schimbarii lui Basescu si a lui Boc.
Nu am inregistrarile cu afirmatiile domnului Ponta si nu stiu nici cum sa le gasesc. Probabil ca le puteti gasi daca cautati pe net. Oricum nu vreau sa mai continuam cu politica ca nu ajungem niciunde,sunt discutii sterile, fara rost, cine nu vrea sa auda nu va auzi nici cu explicatii, dovezi sau altele asemenea.

Sunt de acord ca a fost o eliminare a valorilor, atatia oameni dusi la Canal si inchisori.

Nu spun sa primim toti la fel, nu e normal, eu va spun din ce am auzit, deci cazuri concrete de oameni acre spuneau ca au fost sefi pe vremea lui Ceausescu si nu era diferenta asa de mare intre ei si muncitori.

Salariul nu trebuie sa fie egal pt toata lumea, doar ca nu e normal sa fie asa diferente mari intre oameni ca in prezent.
Vechi 16.01.2012, 22:08:07
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
pe hartie,nu.in realitate daca erai cu partidul o duceai bine,mai ales intr-o functie mai mare.nu era nici o echitare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor maria32 Generalitati 7 23.01.2012 01:52:10
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi Mirela0110 Generalitati 15 11.11.2011 15:45:57
Despre pedeapsa capitala ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 14 20.03.2011 01:47:38
Pedeapsa capitala Dia20_diana Eutanasia 82 21.01.2011 23:14:24
Apropo de conspiratii The_Fallen Generalitati 44 22.06.2010 00:42:13