![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Stiu ca o sa sune abstract si populist, dar ei se ocupa cu securitatea tarii. Chiar se ocupa. Sunt lucruri complexe pe care noi oamenii de rand nu le stiu. Si e normal sa nu stim lucrurile ce tin de securitate. Comparativ cu statele dezvoltate procenutul din PIB alocat apararii si serviciilor de securitate este foarte mic (si ma refer la procent si nu la sume care sunt incomparabil mai mici).
|
||||
|
||||
![]()
Ma duc sa vad pe viu cum e cu protestele. Daca nu mai postez m-a invins "sistemul ticalosit". :)))))))))))))
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de alta parte, cine le plateste pensia pensionarilor? Noi, cei care muncim. Iar daca in loc de a ne vedea de treaba ne vom tine numai de proteste, pentru bietii pensionari nu vor mai fi bani nici pentru pensiile pe care le au. Protestele, mai ales violente si anarhia sociala nu sint o solutie pentru nimic, dupa parerea mea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca violenta nu e o solutie, care ar fi solutia? Protestele pasnice? Au mai fost si cand s-au taiat salariile si nu s-a rezolvat nimic. Votul? Va fi masluit si tot nu se rezolva nimic. Deci? Last edited by TunsDiana; 16.01.2012 at 20:20:42. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu va mai lasatzi manipulatzi de minciunile unor judaizantzi din PDL,ca daca s-a intamplat ce s-a intamplat in al doilea razboi mondial cu fratzii nostri crestini ortodocsi,ei au fost manipulatzi de bolsevici sa faca ce au facut.
Pai ce dl Stalin a fost rus? Ca doar era georgian,da nu crestin ortodox ci jidovit,ca revolutzia din Rusia au facut-o jidovii,precum bine se stie. Poporul rus crestin ortodox iubeste poporul roman,atzi auzit de vreun roman sa fie numit tzigan sau mai stiu eu cum prin Rusia precum s-a intamplat in Frantza si in Italia de cica sunt fratzii nostri? Unii prin Rusia or fi suparatzi ca Romania nu a cerut protectzia lor si s-a orientat spre NATO (care e o jidovo-aliantza). Pai da nici Austria,Finlanda,Irlanda,Malta,Suedia si Elvetzia nu sunt in NATO si sunt in tzarile foarte civilizate deci cine a zis ca trebuie sa fii in NATO sa ai nivel de trai si de civilizatzie ridicat? http://en.wikipedia.org/wiki/NATO#Ex...s_and_strength Dl Urban Iulian a omul Israelului si al SUA,normal ca baga absurditati la greu,la deruta.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Referitor la pensii CAP, bineinteles: mama mea. Referitor la proteste:mai sint 3 luni pina la alegeri. Chiar asa de nerabdatori sint cei din opozitie sa puna mina pe putere incit doresc alegeri anticipate? Si pentru 3 luni gasiti justificabile distrugerile si haosul pe care il creaza? Pe de alta parte, am tot asteptat din partea celor din opozitie SOLUTII. Nu au spus nici un cuvint. Din acest motiv cred ca nu doresc decit sa puna mina pe putere si atit. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 01:52:10 |
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 15:45:57 |
Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 01:47:38 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 00:42:13 |
|