![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca violenta nu e o solutie, care ar fi solutia? Protestele pasnice? Au mai fost si cand s-au taiat salariile si nu s-a rezolvat nimic. Votul? Va fi masluit si tot nu se rezolva nimic. Deci? Last edited by TunsDiana; 16.01.2012 at 20:20:42. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Referitor la pensii CAP, bineinteles: mama mea. Referitor la proteste:mai sint 3 luni pina la alegeri. Chiar asa de nerabdatori sint cei din opozitie sa puna mina pe putere incit doresc alegeri anticipate? Si pentru 3 luni gasiti justificabile distrugerile si haosul pe care il creaza? Pe de alta parte, am tot asteptat din partea celor din opozitie SOLUTII. Nu au spus nici un cuvint. Din acest motiv cred ca nu doresc decit sa puna mina pe putere si atit. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
asa cum e acum. Nu doresc intoarcerea comunismului. Nu numai opozitia doreste alegeri anticipate ci si oamenii de pe strada. Au dat o gramada de solutii d-voastra nu ati vrut sa auziti. Last edited by TunsDiana; 16.01.2012 at 20:56:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Din fericire nu l-am votat niciodata pe Basescu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici eu, din nefericire multi l-au votat si nu o data, de doua ori plus referendumul in care si-au dat acceptul sa ramana presedinte, si s-au trezit acum la spartul targului sa faca scandal, in loc sa fii reactionat cand au fost acele taieri, deja e prea tarziu, cata ipocrizie, totusi, nu?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Va rog sa ne spuneti si nou cam care au fost solutiile opozitiei ca eu nu am auzit decat de solutia schimbarii lui Basescu si a lui Boc.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt de acord ca a fost o eliminare a valorilor, atatia oameni dusi la Canal si inchisori. Nu spun sa primim toti la fel, nu e normal, eu va spun din ce am auzit, deci cazuri concrete de oameni acre spuneau ca au fost sefi pe vremea lui Ceausescu si nu era diferenta asa de mare intre ei si muncitori. Salariul nu trebuie sa fie egal pt toata lumea, doar ca nu e normal sa fie asa diferente mari intre oameni ca in prezent. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 01:52:10 |
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 15:45:57 |
Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 01:47:38 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 00:42:13 |
|