Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.01.2012, 19:59:39
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Sa presupunem ca aveti dreptate. Totusi cu ce se ocupa acesti oameni, ce fac toata ziua, eu nu inteleg cu ce sunt ei folositori societatii, si mai ales de ce sunt asa multi?
Stiu ca o sa sune abstract si populist, dar ei se ocupa cu securitatea tarii. Chiar se ocupa. Sunt lucruri complexe pe care noi oamenii de rand nu le stiu. Si e normal sa nu stim lucrurile ce tin de securitate. Comparativ cu statele dezvoltate procenutul din PIB alocat apararii si serviciilor de securitate este foarte mic (si ma refer la procent si nu la sume care sunt incomparabil mai mici).
Vechi 16.01.2012, 20:02:35
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Implicit

Ma duc sa vad pe viu cum e cu protestele. Daca nu mai postez m-a invins "sistemul ticalosit". :)))))))))))))
Vechi 16.01.2012, 20:03:33
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
Din pacate nu toti oamenii sunt asa descurcareti ca d-voastra.

Nu mi se pare normal sa va bucurati cand se face ordine in sistemul de pensii, ganditi-va ca acesti oameni au muncit toata viata si au dreptul la acesta pensie, este ilegal ce s-a intamplat , chit ca sunt tanara nu mi se pare normal ce s-a intamplat cu pensionarii, as vrea sa va vad dupa o viata de munca daca o sa va convina sa vi se taie pensia.

Dupa conceptia d-voastra care ar mai fi totusi rolul acestui stat daca nu il puteam acuza de nimic? Sa nu mai dea nici pensii, nici ajutoare, sa traiasca fiecare cum poate, legea junglei?
Au fost oameni care au muncit toata viata si au avut pensii de 30.000 ron, dupa cum au fost oameni care au muncit toata viata la CAP si au avut pensii de 30 ron. Sistemul de pensii nu o fi perfect, insa, daca celor cu 30.000 ron li s-a ajustat pensia la 3000 ron, iar celor cu 30 ron le-a crescut pensia la 300 ron, e totusi o dovada de o oarecare echitate.

Pe de alta parte, cine le plateste pensia pensionarilor? Noi, cei care muncim. Iar daca in loc de a ne vedea de treaba ne vom tine numai de proteste, pentru bietii pensionari nu vor mai fi bani nici pentru pensiile pe care le au. Protestele, mai ales violente si anarhia sociala nu sint o solutie pentru nimic, dupa parerea mea.
Vechi 16.01.2012, 20:07:38
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Poate asta era cazul femeii respective. Dar stiu eu alte exemple unde nu e cazul. Nu primesc bani din afara, probabil ca nu stiu sa gateasca, dar asta pentru ca nu le intereseaza, si singura boala de care sufera e lenea. Dar tot statul e vinovat ca nu bani sa cheltuie pe prostii.
Am sa va dau un exemplu. Pentru cine e din Bucuresti si merge cu metroul pe la Unirii stie cu siguranta ca este un barbat cu picioarele taiate de la genunchi care cerseste. Acum ceva timp am vazut la televizor un reportaj despre cersetori, unde i-au luat si acestuia un interviu. Stiti ce facea? Dadea vina pe stat ca are pensia prea mica si ca nu se poate descurca. De ce? Pentru ca doar tigarile il costau 3 milioane pe luna, dupa cum spune el. Deci? Cum e?
In general nu sunt de acord cu fumatul si sunt de acord ca ar trebui in cazuri extreme sa se renunte la vicii pentru a putea sa folosesti banii pentru mancare si cheltuieli, dar poate ca omul acesta nu e interesat sa manance si nu se poate lasa de viciul lui. Nu e normal nici sa dai vina pe stat dar nici sa acuzam acest barbat, pe langa ca are picioarele taiate nici o ultima placere sa nu aiba?
Vechi 16.01.2012, 20:17:59
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Au fost oameni care au muncit toata viata si au avut pensii de 30.000 ron, dupa cum au fost oameni care au muncit toata viata la CAP si au avut pensii de 30 ron. Sistemul de pensii nu o fi perfect, insa, daca celor cu 30.000 ron li s-a ajustat pensia la 3000 ron, iar celor cu 30 ron le-a crescut pensia la 300 ron, e totusi o dovada de o oarecare echitate.

Pe de alta parte, cine le plateste pensia pensionarilor? Noi, cei care muncim. Iar daca in loc de a ne vedea de treaba ne vom tine numai de proteste, pentru bietii pensionari nu vor mai fi bani nici pentru pensiile pe care le au. Protestele, mai ales violente si anarhia sociala nu sint o solutie pentru nimic, dupa parerea mea.
Echitate nu o sa fie niciodata decat daca se mai intoarce comunismul. Celor care au fost obisnuiti cu un anumit standard de viata le este foarte greu sa se obisnuiasca cu mai putin dat fiind cheltuielile cu care s-au obisnuit. Nu e corecta situatia CAP-istilor dar eu ma indoiesc ca lor le-a crescut pensia atat de mult. Cunoasteti cazuri concrete?

Daca violenta nu e o solutie, care ar fi solutia? Protestele pasnice? Au mai fost si cand s-au taiat salariile si nu s-a rezolvat nimic. Votul? Va fi masluit si tot nu se rezolva nimic. Deci?

Last edited by TunsDiana; 16.01.2012 at 20:20:42.
Vechi 16.01.2012, 20:24:53
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tunsdiana Vezi mesajul
echitate nu o sa fie niciodata decat daca se mai intoarce comunismul. Celor care au fost obisnuiti cu un anumit standard de viata le este foarte greu sa se obisnuiasca cu mai putin dat fiind cheltuielile cu care s-au obisnuit. Nu e corecta situatia cap-istilor dar eu ma indoiesc ca lor le-a crescut pensia atat de mult. Cunoasteti cazuri concrete?

Daca violenta nu e o solutie, care ar fi solutia? Protestele pasnice? Au mai fost si cand s-au taiat salariile si nu s-a rezolvat nimic. Votul? Va fi masluit si tot nu se rezolva nimic. Deci?
cand o hi romanu ca nemtu' !!!
Vechi 16.01.2012, 20:24:58
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Implicit

Nu va mai lasatzi manipulatzi de minciunile unor judaizantzi din PDL,ca daca s-a intamplat ce s-a intamplat in al doilea razboi mondial cu fratzii nostri crestini ortodocsi,ei au fost manipulatzi de bolsevici sa faca ce au facut.
Pai ce dl Stalin a fost rus?
Ca doar era georgian,da nu crestin ortodox ci jidovit,ca revolutzia din Rusia au facut-o jidovii,precum bine se stie.
Poporul rus crestin ortodox iubeste poporul roman,atzi auzit de vreun roman sa fie numit tzigan sau mai stiu eu cum prin Rusia precum s-a intamplat in Frantza si in Italia de cica sunt fratzii nostri?
Unii prin Rusia or fi suparatzi ca Romania nu a cerut protectzia lor si s-a orientat spre NATO (care e o jidovo-aliantza).
Pai da nici Austria,Finlanda,Irlanda,Malta,Suedia si Elvetzia nu sunt in NATO si sunt in tzarile foarte civilizate deci cine a zis ca trebuie sa fii in NATO sa ai nivel de trai si de civilizatzie ridicat?
http://en.wikipedia.org/wiki/NATO#Ex...s_and_strength

Dl Urban Iulian a omul Israelului si al SUA,normal ca baga absurditati la greu,la deruta.
Vechi 16.01.2012, 20:31:48
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
Traiasca Basescu, presedintele nostru iubit! Ar trebui sa ii aduceti osanale ca si lui Ceasescu, cred ca v-ati pricepe foarte bine!

In rest hai sa jignim categorii intregi de oameni din populatia acestei tari! Nu este o atitudine prea normala, nu vi se pare? Cand va permiteti sa catalogati atatia oameni in felul in care faceti, se pare ca aveti o problema, la fel ca presedintele nostru!

Ati avea tupeul sa va duceti sa va prezentati aceste poezii in fata multimilor care protesteaza in Bucuresti? Ia sa vedeti cum ar reactiona?
Daca ma sustineti ,poate mergem impreuna !
Vechi 16.01.2012, 20:31:59
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Question

Citat:
În prealabil postat de tunsdiana Vezi mesajul
sa acuzam acest barbat, pe langa ca are picioarele taiate nici o ultima placere sa nu aiba?
. . . . .
Vechi 16.01.2012, 20:37:51
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
Echitate nu o sa fie niciodata decat daca se mai intoarce comunismul. Celor care au fost obisnuiti cu un anumit standard de viata le este foarte greu sa se obisnuiasca cu mai putin dat fiind cheltuielile cu care s-au obisnuit. Nu e corecta situatia CAP-istilor dar eu ma indoiesc ca lor le-a crescut pensia atat de mult. Cunoasteti cazuri concrete?

Echitate=comunism???? Cred ca sinteti prea tinara si inca visatoare. Comunismul nu inseamna echitate, puteti privi la una din tarile comuniste existente pe planeta, Coreea de Nord. Ati vazut imagini cind a murit conducatorul lor. Ati dori sa traiti intr-o societate ca aceea?
Referitor la pensii CAP, bineinteles: mama mea.

Referitor la proteste:mai sint 3 luni pina la alegeri. Chiar asa de nerabdatori sint cei din opozitie sa puna mina pe putere incit doresc alegeri anticipate? Si pentru 3 luni gasiti justificabile distrugerile si haosul pe care il creaza?

Pe de alta parte, am tot asteptat din partea celor din opozitie SOLUTII. Nu au spus nici un cuvint. Din acest motiv cred ca nu doresc decit sa puna mina pe putere si atit.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor maria32 Generalitati 7 23.01.2012 01:52:10
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi Mirela0110 Generalitati 15 11.11.2011 15:45:57
Despre pedeapsa capitala ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 14 20.03.2011 01:47:38
Pedeapsa capitala Dia20_diana Eutanasia 82 21.01.2011 23:14:24
Apropo de conspiratii The_Fallen Generalitati 44 22.06.2010 00:42:13