![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
cositoarea costa???? daca alegi sa o platesti da. oare de ce strabunicii mei cresteau anual cate 4-5 vitei si coseau iarba cu coasa doar ei 2? fara sa plateasca nimanui nimic. si se transporta cu caruta sau cu carca proprie fanul.
|
||||
|
||||
![]()
nuuuu, ca e greu, ne doare spatele...!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
maria iti spun:cunosc situatie cind in 2011 un fiu de general din armata romana a carat fin cu circa, intraga cositura pe distanta de aprox.1km.intr-o situatie mai speciala a facut-o,si sa nu crezi ca romanul se da la o parte de la greu,cher fie el si fiu de general.si uneori aceste lucruri pleaca si de la lipsa momentana a banului,animalele tre sa manince,si nu asteapta inca vrio 2 zile pina se poate asigura transportul motorizat al hranei.dar nu uita sunt masuri urgente si de exceptie.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Discursul presedintelui cred ca a fost unul reusit !
Inca odata ,le-a dat clasa la cei doi tineri necopti la minte, Ponta si Antonescu,fara insa sa-i pomeneasca !!! E singurul politician care are un "mesaj" catre viitor !!! De bine de rau, vine cu ceva... Pe cand din gura opozitiei, cat m-am straduit eu, sa aud ceva clar, nu am auzit decat vescnicul si obsesivul slogan " Jos Basescu " ! Pana si tiganusul din caracal,de la otv, "viitorul prsedinte al RRomaniei !",mai scoate cateva idei pe gura... |
|
|||
|
|||
![]()
Pana si titlul threadului este jignitor. Nu judeca si nu vei fi judecat. Fiecare isi are motivele sale si fiecare va da socoteala candva... Cred ca ar trebui sa ne respectam mai mult.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai TAICA..ce ai facut 7 ani ??masurle n-au mers? Marinaru vorbeste de parca el e de ieri la conducerea vaporului..si hotaraste ce va face? TAICA..dupa 7 ani nu mai crede nimeni in ce planuri ai tu..aaaa..exceptand cativa.. |
|
|||
|
|||
![]()
Ponta e necopt.DA,intru totul de acord,nu am incredere in el.
Dar sa ajungi sa urmaresti caracaleanul cu al lui zero tv inseamna ca n-ai de lucru.. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
iar cei 2 ... cred ca cel mai bine, i-au "fotografiat" cei de la Academia Catavencu. cautati pe siteul lor primele pagini din ultimile luni. Farfuridi si Branzovenescu ... dupa cum ii caracteriza cineva (nu mai stiu cine). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Are un program demagogic, si seducator, pt omul de jos,si care suna foarte bine , cica : 1). dregatorii tarii sa nu mai ia salarii !!! 2). tot omu va primi de la stat cca. 20.000 euro bani pesin,in mana, gratis ,adica cadou ! 3). toate regiile de stat,vor da actiuni la populatie si dividende din 1/2 profitul lor pe un an,in fiecare an !!! Si tiganusul nu se lasa... promite marea,sarea...si luna de pe cer...sa face luntre si punte,numai sa intre sub pielea romanilor ... Incepe sa vorbeasca in termeni economici semi-docti, de pare ca le stie pe toate ! Si nu se sfiieste sa zica ca ,copiaza sisteme avansate din vest !!! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 01:52:10 |
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 15:45:57 |
Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 01:47:38 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 00:42:13 |
|