![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Te enervezi inutil. Observatiile sale nu-s false, conexiunile pe care le face sunt gresite, atata tot :) De exemplu: simbolul soarelui il intalnim in arhitectura populara, e foarte raspandit, insa pentru romani, soarele nu era un simbol mistic(religios), cum poate crede el, ci are alta semnificatie. Si bineinteles ca grafia "crucii" (doua drepte perpendiculare) nu a aparut in sec.I d.Hr, ci e veche, de cand a invatat omul cavernelor sa scrijeleasca pe perete :) , a existat si in antichitate etc. Observatia sa e buna, dar iarasi face greseli de interpretare, cand o raporteaza la Crestinism.
Last edited by ioanna; 28.01.2012 at 16:37:10. |
|
||||
|
||||
![]()
Scuza-ma,ei (sectarii,ereticii) fac interpretari gresite si cand e vorba de icoane,desi VT e plin de ele. In fine,imi pare rau pt. tine daca nu te-ai convins ca nu o scoti in veci la cap cu ereticii,niciodata nu o sa-i faci sa inteleaga indiferent cata dreptate ai. Deci de ce sa pierdem timpul cu ei cand putem lectura ceva cu adevarat util si ortodox?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu am facut o pauza de la forum, insa nu m-am asteptat ca la revenire sa gasesc aici o haita famelica de hiene ce sfasie lesul oricarui eterodox si sa mai spuna si "Doamne-ajuta!" la final. (am parcurs tot topicul asta, care se numeste "morala") Si eu am mai avut polemici verbale, dar cred ca se poate face critica, pastrand o limita a decentei. Last edited by ioanna; 28.01.2012 at 17:04:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai vezi ca ai rupt din context ceea ce Raoul a spus si poti intrepeta atunci cum vrei. A precizat ca daca ei nu vor primeasca nici in ruptul capului credina noastra atunci mai util este sa citesti o carte duhovnicesca decat sa prinzi in polemici cu ei. Sunt de acord cu Raoul.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Atunci imi cer scuze ca nu am inteles mesajul. Poate ni-l expui putin pentru invatatura noastra. Eu unul am nevoie.
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai da,ignorandu-i (in ceea ce priveste discutiile pe teme religioase),imi mentin pacea cu ei. Altfel nu o voi putea obtine niciodata.
Eu ma retrag,am spus ce a fost de spus. Doamne-ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De exemplu Erethorn de cateva saptamani ma gratula cu sectar pentru ca nu ii impartaseam conceptiile ecumeniste, desi nu doream sa comunic cu el. In cazul lui Raoul am vazut ca tot el l-a atacat mai intai. http://www.crestinortodox.ro/forum/s...0&postcount=14 Dimpotriva, eterodocsii care aveau vederi ecumeniste formau un grup cu care atacau si se aparau reciproc, un fel de politistul bun si politistul rau. Dar cei ce au conceptii asemanatoare vad doar partea cealalta, nu tabloul complet. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ca acesti eretici si schismatici ar fi adus vreun plus acestui forum dar am parerea ca Erethorn ar putea fi lasat in pace macar acum cand nu se mai poate apara... |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 17:26:18 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Atitudinea fata de homosexuali | coralina | Generalitati | 218 | 14.08.2011 21:05:09 |
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 19:37:18 |
|