Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Dar nu e normal sa arunci cuvinte de genul farisei, mai ales tu care promovezi iubirea.Asta e ceea ce vroiam sa-ti spun... Eu doar am vrut sa-ti atrag atentia sa nu deraiezi ...din prea multa dragoste. 
|
Cunosc slujitori ai Domnului in biserica ortodoxa, oameni cu frica de Dumnezeu, in viata carora nu esista fariseism, oameni curati, deschisi, sinceri, iubitori de oameni. Nu generalizez. Dar am vazut si... of, lucruri urate ce nu se cuvine a fi spuse. Si nu vreau sa zic ca prin alte culte crestine nu sunt tot felul de deviatii, or fi. Dar nu pot inchide ochii la ceea ce este vizibil in ochii tuturor, la comportamentele deviante, "fariseice" aduse la rang de ritual, gen sarutatul mainilor, plecaciunile (cum am vazut in postarile video despre "Pre
stapanul si arhiereul nostru.").
A arata lucrurile urate si a descoperi "fariseismul" nu inseamna lipsa de dragoste. Catusi de putin. Pe astfel de "slujitori", de la care se pretinde ca au ajuns la cunostinta adevarului, Domnul Iisus Hristos ii numeste
fatarnici si
"morminte varuite".
Dumnezeu nu ne cere sa umblam gatiti si impopotonati, dati cu alifie de mirt ca sa radiem a spiritualitate ci ne cere ca sa veghem tot timpul ca sa fim gasiti imbracati in Hristos.
Gandesc ca se cade sa ascultam mai mult de Dumnezeu decat de oameni.
Si de la Acela care a spus plin de smerenie:
"Pentru ce ma numesti Bun? Bun e Unul, Dumnezeu." sa primiti binecuvantari, har si mangaieri.
Fiti binecuvantati, fratiile voastre.