Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.03.2012, 10:06:08
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ucenic Vezi mesajul
Raoul, pricepe si intelege. Confuzia din sufletul ei nu o va lua nici un ultra-ortodox, sau doi, sau zece dupa cum nici un hiper-evanghelist, sau zece, sau o suta. Pentru ca si unii si ceilalti "trageti" fiecare de ea, in taberele voastre. De cand a deschis fata topicul nici unul din fratii ei ortodocsi nu au chemat-o decat la "ortodoxie". De asta este satula pana la refuz, pana la saturatie. Dar cine dintre voi o cheama la Hristos, mai inainte de orice altceva???

Ama, Cel ce zice "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata" iti zice tie urmatorul lucru:

"Vino la mine, tu, cea trudita si impovarata si Eu iti voi da odihna!"

--------------------------------------- Increde-te in Hristos! -------------------------------------

"Cine are poruncile Mele si le pazeste acela Ma iubeste; si cine Ma iubeste va fi iubit de Tatal Meu. Eu il voi iubi si Ma voi arata lui." (Ioan 14:21)
Raoul a spus destul de clar ,e vorba despre ortodoxie.
Deci va rugam sa intelegeti ca intrebarile despre protestanti le va pune pe un forum protestant.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce ne pot invata alte religii? andreicozia Alte Religii 86 27.01.2012 14:20:03
Simboluri religioase in marile religii Iordache Adrian Intrebari utilizatori 7 24.07.2011 18:03:45
alte religii ralluka Alte Religii 5 26.02.2009 05:44:40
Inmormantarea la celelalte religii tigerAvalo9 Generalitati 19 19.02.2009 00:08:38
well , daca tot e despre alte religii Nitro Alte Religii 7 14.06.2007 14:18:16