Citat:
În prealabil postat de Amaaa91
Am zis eu ca traiesc in concubinaj? de unde a-ti ajuns la asa ceva eu nu stiu.. Si chiar mi se pare judecata. Nu are importanta, ma bucur ca aveti pace in suflet acum atat conteaza.
|
Nu stiu cum as putea sa te rog sa ma ierti?
Citat:
În prealabil postat de Amaaa91
Doamne ajuta!
Am ajuns în situația în care nu știu ce sa mai fac .... Sunt creștină ortodoxa iar prietenul meu este neoprotestant, suntem de 5 ani împreună
|
M-am pripit, intelegand ca acum, in aceste vremuri nu mai poti gasi si tineri virtuosi. Sau poate exprimarea fiecaruia lasa de dorit... Tu stii exact ce vrei sa spui, dar cauti justificari si astepti un OK de la noi, niste amarati care-si spun crestini-ortodocsi. Nu noi reprezentam ortodoxia, sa stii. Si... poate ai primit mai mult sfaturi "neortodoxe". Daca ati trait virtuos sau nu, Dumnezeu stie si nu e nimeni pe lume care sa va ceara socoteala. Doar "cineva" noteaza si dupa aceea se proclama stapan.
Inainte sa ma retrag incerc cu disperare sa fac o ultima incercare: "Orice pacat va fi iertat, dar nu pacatul impotriva Duhului Sfant." Parasind Biserica Ortodoxa, inconstient il imbratisezi pe vrajmasul lui Hristos. Pentru Dumnezeu, nu fa asta.
Inca o data, iarta-ma. Dumnezeu
sa va binecuvinteze pe amandoi.