![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce inseamna : "Cum se face ca formele de viata au toate ADN? " ![]() Pai daca nu ai avea ADN nu ai trai. Daca nu ai avea o parte a ADN-ului comun cu celelalte forme de viata nu te-ai putea hrani ca doar nu traiesti cu pietre. Daca ai citi mai mult ai vedea ca "oamenii de stiinta " dateaza de obicei rocile dupa formele de viata gasite in ele si formele de viata dupa vechimea rocilor. ![]() Tot asa daca ai fi citit ai fi aflat ca embrionii nu arata la fel. A fost un fals inventat de cineva pe nume Ernst Haeckel care se saturase sa tot astepte probe care sa confirme evolutia asa ca a facut niste desene din burta.Fapt pentru care a fost si condamnat de universitatea unde lucra in sec XIX . |
|
|||
|
|||
![]()
am mai gasit ceva pe net :biserica ortodoxa reformata.nu stiu despre ce e vorba nici unde au sediu nici de doctrina etc.stie cineva ceva de biserica asta?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.millerandlevine.com/km/ev...s/Haeckel.html Faptul ca unul ca Haeckel s-a grabit cu niste desene care numai stiintifice nu erau nu dovedeste ca ceea ce sustine el e fals, ulterior teoria lui (ontogeneza recapituleaza filogenia) s-a dovedit ca fiind corecta. In linkul de mai sus poti vedea imagin REALE ale embrionilor din diferite specii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite aici : http://evolution.berkeley.edu/evosit..._evodevo.shtml "As a result, the Biogenetic Law was abandoned, and its fall freed scientists to appreciate the full range of embryonic changes that evolution can produce—an appreciation that has yielded spectacular results in recent years as scientists have discovered some of the specific genes that control development." Eu ti-am dat un link de la o universitate cunoscuta si una in care se preda evolutionismul by the book.Singurul motiv pentru care inca se mai face propaganda asta este legat mai degraba de avort decat de stiinta adevarata. Last edited by iuliu46; 19.03.2012 at 10:49:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cel mai bun avocat al evolutiei e faptul ca bacteriile au devenit din ce in ce mai rezistente la antibiotice. Cum comentezi asta ? Lasam fosilele si embrionii, nu ne pricepem niciunul la capitolul asta, zi-mi cum comentezi evolutia rezistentei bacteriilor la antibiotice, cum se face ca bacteriile, create de Dumnezeu intr-un fel si-au schimbat procesele biologice incat acum rezista la antibiotic? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
LOL. Asa e, omul a luat toate bacteriile si le-a modificat dupa care le-a dat drumul iarasi in lume. Incredibil cum poate distorsiona logica mintea unora, doar pt ca refuza sa accepte realitatea pura. Mai curand omul modifica bacteriile in laborator decat sa admiteti voi ca evolutia exista.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Cred că iar faci o anume generalizare, considerând catolicismul "Biserica".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In plus majoritatea oamenilor din domeniul asta neaga bazele filozofiei carteziene dar sant prea multe de discutat.Practic daca creierul este rezultatul intamplarii il putem arunca la gunoi si ne putem culca linistiti fara sa mai avem nevoie de evolutie sau involutie. Nu stiu sigur cum e cu imunitatea, nu am studiat si nu e corect sa fac speculatii.Pentru ca mie asta mi se pare aiurea, la sfarsit bacteria e tot o bacterie si gandacul tot un gandac.Eu am o problema cu originea comuna a tuturor formelor de viata de pe pamant pentru ca mi se pare a fi o speculatie prea mare.Si daca tot e sa cred in ceva atunci mai bine cred in Dumnezeul crestin pentru ca pentru mine e mai logic.Cum spunea cineva "nu am atata credinta incat sa cred in evolutie" . ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Detasare de religie | disbel | Generalitati | 57 | 12.04.2013 14:13:16 |
Conservatorismul in Religie | eodor nastasa | Generalitati | 92 | 15.04.2010 12:28:25 |
Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 12:20:13 |
Olimpiada de religie | amica-x | Generalitati | 3 | 12.02.2007 23:11:46 |
|