se zice ca un fost fumator este mai rau decat un nefumator si intr-o oarecare masura cred ca este asa, insa sper eu ca este ceva constructiv pentru cei care au fumat, o arma impotriva acestui pacat. acum ca nu mai fumez vad si eu cati oameni fumeaza, cum aceasta patima a pus stapanire pe oameni, chiar azi am remarcat un baiat care si-a aprins tigara de pe scarile rulante de la mentrou nemaiavand rabdare sa fie in aer liber si netinand cont de ceilalti. eu incerc sa nu-i judec, de fapt ii compatimesc pe cei care fumeaza, eu m-am lasat pentru ca nu ma mai suportam, nu mai apartineam eu mie, nu ma mai regaseam. ma uit ca multi care fumeaza nu au nici hainele tocmai ok pe ei, poate incaltarile rupte sau hainele foarte vechi si chiar rupte si imi dau seama ca e din cauza patimii, eu de cand am renuntat la tigari imi iau lunar cate ceva de imbracat si inainte abia daca imi luam cate ceva pe sezon. sotul meu nu a fumat nicodata si el nu vede aceste lucruri, nu stiu cum m-a suportat atatia ani, zilele trecute ma gandeam ca daca m-ar fi pus sa aleg intre tigari si relatia noastra as fi renuntat la el, atat de impatimita eram. ii multumesc Lui Dumnezeu ca mi-a ascultat rugamintile disperate de a renunta la fumat, slava Lui!