Citat:
În prealabil postat de anamaria simleu
a aparut tigara electronica
|
pe cine pacalim, pe noi? nu o sa mai fim dependenti de tigari ci de tigara si tot aia este. pe mine m-a indepartat foarte mult tigara de biserica, de fapt nu mergeam la biserica pentru ca eram constienta ca nu pot intra acolo mirosind a tigari, asta pe de o parte, pe de alta parte, daca mergeam stateam in jur de o ora si plecam pentru ca nu mai puteam sta de pofta de tigari, ce sa zic, e groaznic si ma rog Domnului sa se lase toti cei ce-si doresc, sa gaseasca, calea si sa le dea Dumnezeu puterea de a-si dovedi ca putem trai foarte linistiti si fara tigari, iar celor ce nici macar nu-si doresc sa se lase, sa-i ajute dumnezeu sa se trezeasca la realitate. cand fumam nu-mi imaginam viata fara tigari, era 'singura placere care mi-a mai ramas' (scuza fumatorului de fapt), va rog sa ma credeti ca si acum cand privesc in urma imi dau seama ca nu a fost contributia mea aici ci a lui Dumnezeu care a lucrat in asa fel incat eu sa reusesc sa le las, eu sunt slaba, nu am vointa, nu e meritul meu, poate ca prin liberul arbitru am contribuit si eu, ca mi-am dorit sa ma las in loc sa fumez in continuare, insa nu e meritul meu, eram foarte inversunata, fumam un pachet pe zi in conditiile in care la serviciu nu fumam mai mult de 5 tigari ca nu aveam timp, dar recuperam cand ajungeam acasa. m-a ajutat Dumnezeu sa gasesc un duhovnic bun, nu indulgent ci din contra, dar pe care eu il apreciez si il admir foarte mult, e plina biserica in fiecare duminica, vin oameni si din alte cartiere si foarte mult tineret, ceea ce ma bucura foarte mult.
Doamne ajuta!