Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Impartasania (Taina Euharistiei)
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.03.2012, 09:55:17
Ana-Maria N's Avatar
Ana-Maria N Ana-Maria N is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.08.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ecaterina7 Vezi mesajul
pretul pe care l-am platit eu? pai as putea sa spun doar ce am castigat, pe langa cateva (mai multe) kg in plus
Sa fim seriosi! Nu ne ingrasam ca ne-am lasat de fumat, ne ingrasam ca mancam aiurea…Daca inlocuim mancarea nesanatoasa cu cea sanatoasa atunci cand vine cheful de rontait, nu cred ca se va putea spune: vai m-am ingrasat! (dand vina pe fumat).
E ceva temporar (daca totusi se intampla) si controlabil astfel incat sa nu se ajunga acolo.
Vechi 28.03.2012, 22:36:22
ecaterina7 ecaterina7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ana-Maria N Vezi mesajul
Sa fim seriosi! Nu ne ingrasam ca ne-am lasat de fumat, ne ingrasam ca mancam aiurea…Daca inlocuim mancarea nesanatoasa cu cea sanatoasa atunci cand vine cheful de rontait, nu cred ca se va putea spune: vai m-am ingrasat! (dand vina pe fumat).
E ceva temporar (daca totusi se intampla) si controlabil astfel incat sa nu se ajunga acolo.
am mancat mai mult, nu zic ca nu ca as minti, numai ca eu am o digestie foarte lenta, daca ma intelegeti, si inainte o rezolvam foarte usor cu o cafea si cateva tigari, nu sunt singura care aceasta problema si care s-a confruntat cu asta dupa ce s-a lasat de fumat, oricum nu conteaza, am mai slabit eu o data 20 de kg, o sa reusesc si acum, dar dupa Paste, cred ca e mai important ca sunt nefumatoare decat ca sunt mai plinuta. dvs ati fumat?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fumatul - boală sau lipsă a discernământului? I.Calin Generalitati 71 01.03.2014 05:35:30
Fumatul din narghilea e pacat? Stefan500 Generalitati 36 28.08.2011 15:01:30
fumatul marius.b. Generalitati 29 17.08.2011 20:08:11
Fumatul CojocariPavel Intrebari utilizatori 16 18.03.2010 17:49:57
Impartasania tudor2012 Impartasania (Taina Euharistiei) 14 25.08.2007 00:35:08