Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.03.2012, 06:44:48
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
in bibliile pe care le-ai enumerat editorii au tradus gresit cuvantul sabath cu sambata.
Sigur. Traducerile ortodoxe, care nu iti convin, sunt gresite.

Poate stii ca "sambata" este corespondentul romanesc a ebraicului "sabath", care inseamna odihna. Deci, sambata = odihna.

Citat:
In ortodoxie nu primeaza instinctul de turma ca la sectanti, ce spune pastorul e litera de lege. La ortodocsi si oile mai citesc.
Nu cumva ai incurcat lucrurile? Cunosti modul de manifestare a adventistilor fata de pastorii lor? Sunt sigur ca nu. Eu am avut ocazii sa vad pastori luati la intrebari, de catre simplii credinciosi, cand se credea ca au vorbit ceva gresit de la amvon. La noi nu merge cu "saru' mana parinte". Daca o iei pe aratura cu invataturile, iti dau credinciosii cu Biblia in cap (vorbesc la figurat) oricat ai fi tu de pastor.

Citat:
Acum s-a facut in Bibliile ortodoxe corectura .
Citat:
Si intr-un catehism se poate introduce o eroare,
Am inteles. Unele Biblii ortodoxe trebuiesc corectate iar Catehismul Ortodox contine erori. Greu mai esti de multumit. Nici macar invataturile ortodoxe nu o pot face.

Citat:
Am sa fiu pus in fata chivotului la judecata? Asta de unde ai mai scos-o? A avut o astfel de viziune Helen White?
Ma gandeam si eu asa. Dar, stiu ca tu nu vei respecta poruncile lui Dumnezeu, de teama judecatii. O vei face din dragoste pentru Dumnezeu. "Dragostea de Dumnezeu sta in pazirea poruncilor Lui" (1 Ioan 5:3)

Cat despre Ellen White, sa-ti povestesc ceva: zilele trecute, a fost la noi in comunitate presedintele conferintei (Lucian Cristescu). Un vechi si respectat membru al bisericii a fost intrebat (cu un scop) ce crede despre Ellen White. Acesta a declarat, public (au auzit multi raspunsul sau) ca nu crede in invataturile si profetiile Ellenei White, ci el crede numai in Scriptura. Ghici ce a patit acel membru al bisericii. Iti spun eu. Ulterior, deoarece a dat dovada de multa intelepciune, prin cunoasterea Scripturii, a fost felicitat de presedintele conferintei.

Asa ca, te rog mai lasa intepaturile cu Ellen White si altele. Nu stii nimic despre adventisti (nici despre cat cerceteaza sau ce atitudine au) si totusi te lansezi in afirmatii jignitoare la adresa lor.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfinti cu moaste Seraphim7 Moaste 4 04.11.2011 19:22:06
S-a umplut din nou Casa Domnului de comercianti? Marius22 Generalitati 11 12.08.2010 17:06:14
sfinti...chinezi? mariamary Moaste 3 03.03.2010 13:23:00
Bucuria lui Dumnezeu de a ne darui cerul Ioan_Ciobota Generalitati 2 20.04.2008 18:14:32
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie alecsandru Biserica Romano-Catolica 18 20.04.2007 19:46:05