![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu este asuprita, dar este discriminata de catre religia crestina, nu am vazut niciodata o femeie pe post de preot. Asta se numeste discriminare sexuala (sexism).
Si stie toata lumea ca barbatii sunt mai pacatosi decat femeile in orice privinta. |
|
||||
|
||||
![]()
Aiureli,femeia este dicriminata si asuprita in islamism, nu in crestinism!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar, punerea problemei de tip "cât de greșit credeți voi !" nu este OK.
|
|||
|
|||
![]()
Eu doar am intrebat care este motivul pentru care biserica ortodoxa si in general crestina, nu permite femeilor acest lucru, mi se pare interesant.
Eu nu cred in nici o religie dar nu refuz teoria creatiei care este posibila. |
![]() |
Tags |
femeia |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
femeia si cariera | romandragut | Generalitati | 65 | 25.11.2013 08:03:15 |
Femeia Cananeanca | CristianVladut | Generalitati | 1 | 12.03.2011 23:01:39 |
Preotul și femeia | dorinastoica14 | Preotia (Hirotonia) | 64 | 13.02.2010 17:22:39 |
Femeia intre televizor si telenovela-M.D(Femeia care a uitat de modelul M-ciiDomnului | 11111111 | Generalitati | 98 | 10.01.2010 08:41:15 |
Femeia samarineanca | sophia | Din Noul Testament | 5 | 18.05.2009 15:38:02 |
|