![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Mie mi se pare ca Dumnezeu a daruit un dar in plus femeii comparativ cu barbatul. Or cea mai mare dar daruit femeii este tocmai nasterea de prunci. Acum poate ar trebui si barbatii sa se supere si sa se revolte ca ei au fost mai putin favorizati.
Dumnezeu a daruit femeii darul de a fi mama.De a rodi in ea, un suflet, o fiinta vie. De a se intrupa in trupul ei un nou om, o alta faptuta minunata a universului. Iar bucuria de a purta in pantece prunc, de a-i simti piciorusele cum se misca, de a simti o caldura unca, cereasca in interiorul pantecelui, de a-l pune la san si a-l alapta nu a simtit-o si nu o va simti sotul meu niciodata. Asadar, cu un asa mare dar cum m-as simti dezavantajata? Biserica cinsteste femeia; Dumnezeu insusi cinsteste femeia. Iar dovada cea mai de netegaduit este ca a ales sa se salasluiasca intr-un pantece al unei fecioare ptr venirea sa in lume. Putea sa aleaga orice alta cale, dar a ales-o tocmai pe acesta ptr a a rata cat pretuieste El femeia. Biserica are zile inchinate femeii: Bunavestire si duminica Mironositelor. Faptul ca sunt manastiri in care accesul femeii nu este permis mi se pare un lucru foarte bun. Calugarul este dator sa se ocupe cu rugaciunea, iar in linistea singuratatii sa se intalneasca in chip profund si desavarsit cu Dumnezeu. Avand in vedere cat de multe purtatoare de fuste(zic acest cuvant deoarece femeia mi s e pare un cuvant atat de frumos, de gingas, de viata purtator) merg la manastiri cu scopul de a isipti. Intervin multe din ele in viata preotului, facandu-i ochi dulci si determinandu-l sa-si paraseasca sotia. Merg si in manastiri cu gand sa ispiteasca calugarii. Si nu ma refer la simpla lor prezenta ci la privitul pe sub gene, clipitul prea des , anumite gesturi...s.a
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
femeia si cariera | romandragut | Generalitati | 65 | 25.11.2013 08:03:15 |
Femeia Cananeanca | CristianVladut | Generalitati | 1 | 12.03.2011 23:01:39 |
Preotul și femeia | dorinastoica14 | Preotia (Hirotonia) | 64 | 13.02.2010 17:22:39 |
Femeia intre televizor si telenovela-M.D(Femeia care a uitat de modelul M-ciiDomnului | 11111111 | Generalitati | 98 | 10.01.2010 08:41:15 |
Femeia samarineanca | sophia | Din Noul Testament | 5 | 18.05.2009 15:38:02 |
|