![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Industria aia am probat-o cu succes pe pielea proprie, dupa ce multe tratamente alopate au fost fara succes. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Impartaseste-ne si noua miracolul. Ce pastile "naturiste" produse de cine si pentru ce le-ai folosit? |
|
|||
|
|||
![]()
Da, cat se poate de serios, fara mistocareala care razbate din cuvintele tale.
|
|
|||
|
|||
![]()
Concret ca altfel e apa de ploaie cum de altfel am si subliniat.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau trateaza-te cu chimicale ori cu bisturiul!!! Last edited by Adriana Cluj; 18.05.2012 at 17:06:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar vad ca la concret te-ai desumflat. Exact ce ziceam si cu "tratamentele naturiste": eticheta e cu povestea ca in practica ramai cu banul dat si buza umflata. In special cu alea mult-televizate pe la OTV. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am urmat tratament prescris de medic, dar tratament cu produse din plante. Precizez: nu homeopat! Asa-i, nu iau aspirina, nu pot sa iau, iau altele, pe care le pot lua, exista, iar pentru cine e in situata de a nu suporta anumite medicamente de sinteza, exista alternativa aceasta naturista, din fericire cu succes. Doar ca sa-ti fac pe plac..... nu o sa ma apuc sa insir ce tratament am urmat. Celor aflati in nevoie reala, le-am dezvaluit experienta proprie si culmea, le-a folosit! Si o s-o fac in continuare, spre folosul celor ce au nevoie si cand e cazul, dar in nici un caz doar pentru a avea ultimul cuvant intr-o conversatie fara rost, sau a convinge pe cineva cu forta. Last edited by Adriana Cluj; 18.05.2012 at 17:45:13. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|