![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu-i bai,stati linistit,sunt mahnit cand vad alte lucruri,nu cand ma mustra un ortodox.Atunci cad pe ganduri si ma gandesc la ce am gresit.Poate ca dumneata,fiind mai bland,vei reusi sa nu dai cu bata in viespile sectare,dupa cum spunea Parintele Arsenie Boca.Sper ca nici dumneata sa nu te fi intristat din pricina vorbei mele taioase,sa ma ierti in acest caz si fie ca viitorul sa arate ca eu ma insel si blandetea celor ca dumneata sa aiba castig de cauza.Doamne ajuta!+
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 06.06.2012 at 13:02:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
dar in riposta tii cont de modul si intensitatea cu care esti lovit si nu folosesti statia de pompe, pentru a scoate apa infiltrata in zidarie.
Last edited by ioanna; 06.06.2012 at 13:32:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
De aceea este nevoie ca ortodocsii sa aiba grija macar de ortodocsi, sa ii observe cand au probleme spirituale si sa ii ajute, pentru a evita plecarea lor prin alte parti. Pe langa ortodocsi, sunt multi oameni nascuti in familii np care nu au cunoscut niciodata dragostea lui Hristos. Ei au idei np, desigur, dar daca ne impiedicam de ele nu ii putem ajuta. Pentru unii np va fi poate prea tarziu sa le vorbesti despre ortodoxie, fie pentru ca nu vor mantuirea, fie pentru ca au gasit-o deja. Insa mai puteti inca salva multi ortodocsi care se gandesc sa plece din ortodoxie, avand grija de sufletele lor. Si chiar np de care bisericile lor nu au grija, caci pe masura ce s-au inmultit, si np au devenit neglijenti cu fratii lor...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 06.06.2012 at 16:03:27. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In plus, stim amandoua ca unii sunt atacati fara macar sa atace ceva sfant. Numai pentru ca nu sunt ortodocsi. Nu toti oamenii cred la fel, dar toti am vrea sa fim lasati in pace sa facem ce vrem. Stiu ca unele lucruri dor, dar va trebui totusi sa le auzim. Nici mie nu imi place tot ce aud, dar admit ca imi poate fi ceva dreptate chiar si (mai ales) in vorbele care nu imi plac...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Inteleg ca te-a afectat ca am spus “tradarea Ortodoxiei”, referindu-ma la inconsecventa fata de aceasta. E valabil si pentru ortodocsi, la fel cum nu suntem feriti de atitudini sectare si eretice in cadrul B.O (mai ales sectare)
Last edited by ioanna; 06.06.2012 at 16:19:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() E drept ca toti ne-am nascut avand in noi pacatul protoparintilor nostri, care L-au tradat pe Dumnezeu si au fost inconsecventi. Tocmai de aceea ar trebui sa avem intelegere fata de ceilalti oameni. Cei care L-au cunoscut pe Hristos incep sa ii semene Lui, renuntand la tradare si capatand din credinciosia Lui. Iar lumina din ei ii va face si pe altii sa isi doreasca renuntarea la inconsecventa. Cam asa se raspandeste lumina in lume. Cautand sa devenim asemenea lui Hristos, pentru ca si altii, vazandu-ne, sa isi doreasca sa fie asemenea Lui.
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos a inviat! | Neagu Andrei | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 73 | 09.05.2024 11:29:28 |
Hristos a inviat! | florin7 | Intrebari utilizatori | 12 | 02.05.2012 11:44:58 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
Hristos a inviat! | bmd | Biserici Protestante | 8 | 28.05.2009 16:22:39 |
Hristos a inviat! | princess | Calugarul | 0 | 29.05.2008 22:18:35 |
|