![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ca de obicei n-ați înțeles nimic.
Citat:
"liniile mici" se ghidează tot după Scriptură, mai exact după principiile Scripturii, acolo unde nu se poate apela concret la acel "stă scris" [negru pe alb]. Citat:
Pe ici-pe colo, Scriptura vă contrazice, atât în privința liniilor mici; dar [mai grav] și în privința liniilor mari: "Aceștia erau mai binevoitori decât cei din Tesalonic. Ei au primit cuvântul cu toată râvna. În fiecare zi cercetau Scripturile ca să vadă dacă lucrurile sunt așa." (Fapte 17,11 - versiunea catolică) Spre fericirea lor, Sfântul Oficiu încă nu fusese inventat, ei încă dețineau Scripturile și chiar puteau să le studieze... Citat:
![]() Citat:
E bună și urechea dacă e acordată pe frecvența de emisie a Duhului Sfânt... Last edited by osutafaraunu; 05.07.2012 at 19:24:05. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PS. Intrebarea era retorica. Nu am nevoie de raspuns pentru ca stiu ca o veti intoarce ca la Ploiesti. V-a spus si un alt user inainte: poti sa cinti si manele. Daca in felul acesta inima/sufletul/mintea/trupul tau ii aduce slava Domnului, Domnul nostru va aprecia asta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Și, după ce au cântat imnul, au plecat spre Muntele Măslinilor." (Mat.26,30 - versiunea catolică)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va intreb mai explicit: unde scrie ca lalaiala adventista=imn, iar imnurile ortodoxe/catolice=lalaiala (cum incercati sa demonstrati de vreo 2 pagini incoace)? Last edited by nutucutu; 06.07.2012 at 07:39:22. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici imnurile adventiste, nici imnurile ortodoxe/catolice nu sunt lălăite; acolo era vorba de slujba liturghiei oficiată de preot. Vorbim de două lucruri complet diferite. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu inteleg expresia; daca ati vrut sa spuneti ca am capul mic si creierul joaca in el sa stiti ca nu ma supar. Chiar de loc. Putin mi s-a dat, putin mi se va cere.
Citat:
Si daca vorbim de modelul primilor crestini, dumneavoastra aveti doar o amintire a lui Hristos in timpul serviciului divin. Biserica Catolica (si cred ca si cea Ortodoxa) Il are prezent pe Insusi Domnul nostru Isus Hristos in timpul Sfintei Liturghii.Exact ca in versetul din Matei pe care ni l-ati indicat, Hristos este prezent cu noi, se jertfeste din nou pentru noi, iar noi asistam la patima si moartea Lui si asteptam revenirea Lui in slava. Asa ca, si la acest capitol, sinteti departe de modelul crestinilor din Matei, dar afirmati altceva. Mi se pare destul de arogant din partea dumneavoastra sa spuneti ca sinteti asemenea apostolilor cind nici unul dintre dumneavoastra nu si-a lasat familia, casa, averea pentru Hristos. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
"Când a murit, El a murit pentru păcat o dată pentru totdeauna, dar acum este viu; El trăiește pentru Dumnezeu." (Rom.6,10 - Biblia Catolică) Înțelegem de asemenea că doar cei căzuți de la credință Îl răstignesc din nou pe Hristos ("în ei înșiși"- cum paradoxal spune versiunea catolică) Evrei 6,6. Citat:
Fiți rezonabilă! Încă n-ați avut ocazia să-i recenzați pe toți cei 18.000.000 de adventiști... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt sigur ca asa era si la primii crestini, pe melodii de genul asta se raportau la patimile lui Hristos. http://www.youtube.com/watch?v=zZb0fl6KiBM Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=JhVL1vwa7BA Cum zicea si Adriana: biserica trebuie sa se plieze pe preferinele individului, Doamne fereste sa-si schimbe individul placerile si apucaturile pentru a intra in Biserica. De asta trebuie sa fie si mai mule "biserici" - sa acopere toate gama de gusturi, preferintele si apucaturi. Last edited by AlinB; 06.07.2012 at 15:00:22. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|