![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Lamuriti-ma si pe mine va rog, prin "ea" baptistii inteleg Bisericile traditionale la fel ca si martorii lui Iehova?
Multumesc! |
|
|||
|
|||
![]()
Apropos de sambata, cred totusi ca nu ar trebui respinsa asa repede ideea pentru ca Domnul, cand anunta urgiile de la sfarsitul acestei lumi, dinaintea venirii Sale, spune sa ne rugam sa nu fie iarna sau intr-o zi de sambata (cand este mai greu de fugit fie din cauza vremii iarna fie din cauza interdictiei de a calatori sambata). Acest paragraf imi pare ca arata totusi ca Domnul nu a avut in vedere anularea sambetei. Cred ca merita ceva mai multa atentie problema, si mai putine prejudecati/atasamente emotive pentru o idee sau o alta.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sau ce ati vrut sa spuneti, ca Sambata acum nu e tinuta insa pe viitor se va tine din nou? nu mi se pare logica aceasta idee! tinerea Sabatului s-a incheiat, pentru totdeauna, si gata! |
|
|||
|
|||
![]()
Hristos a spus că n-a venit ca să anuleze: Mat.5,17. Aveți cunoștință de alt text în care El să Se fi contrazis?
Păi tocmai în aceasta constă absurditatea ținerii unei alte zile decât cea poruncită de Dumnezeu și respectată de Hristos și apostoli. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va dati seama ca pentru cei din sud este vara iar noaptea la unii este ziua. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce "stare sufletească" ar trebui să-i corespundă zilei de sâmbătă, conform acestei interpretări aiuristice?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mai retin unde am citit .Dumneavostra stati bine la capitolul contraziceri si vad ca v-a suparat referirea la sambata ,suferinta adventistilor. Va dati seama ca la unii este sambata ,la altii vineri sau duminica ,in nici un caz nu se referea la ziua de sambata Last edited by anita; 11.07.2012 at 11:27:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nicio problemă, explicați-mi în cuvintele dumneavoastră. Citat:
Sâmbăta nu e "suferința" adventiștilor, ci bucuria lor: "Veselitu-m-am de cei ce mi-au zis mie: "În casa Domnului vom merge!" (Psalm 121,1 - versiunea ortodoxă)
Ierusalimul se află situat pe un singur fus orar, iar dacă vă referiți la cea de-a doua interpretare a profeției hristice (cea cu privire la sfârșitul veacului), cu siguranță pe orice meridian există și ziua de sâmbătă... Last edited by osutafaraunu; 11.07.2012 at 11:32:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cam toți neoprotestanții (și chiar unii protestanți) înțeleg ce este scris textual: Babilonul. Desigur, este vorba de Babilonul spiritual (cel antic era deja în ruine la data scrierii Apocalipsei), cel cu doctrine confuze și amestecate (babilonie) și care are anumite caracteristici, clar enumerate în capitolele Apocalipsei.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|