![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Și am auzit un alt glas din cer, zicând: Ieșiți din ea, poporul meu, ca să nu vă faceți părtași la păcatele ei și să nu fiți loviți de pedepsele sortite ei"-aici cred ca nu se referea la voi adventistii |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Porunca a4a: Ziua Domnului meu (Iisus Hristos) este Duminica , pentru ca in ziua acea a inviat si ne-a scos din robia pacatului... in plus sunt crestin , si nu evreu. Daca eram evreu (fara sa-l fi cunoscut pe Hristos) se cuvenea sa cinstesc ziua de sambata pentru ca atunci m-a scos din robia egiptenilor. |
|
||||
|
||||
![]()
Scrie in Biblie ca evreii au fost eliberati din robia egiptenilor intr-o zi de sambata ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Lamuriti-ma si pe mine va rog, prin "ea" baptistii inteleg Bisericile traditionale la fel ca si martorii lui Iehova?
Multumesc! |
|
|||
|
|||
![]()
Apropos de sambata, cred totusi ca nu ar trebui respinsa asa repede ideea pentru ca Domnul, cand anunta urgiile de la sfarsitul acestei lumi, dinaintea venirii Sale, spune sa ne rugam sa nu fie iarna sau intr-o zi de sambata (cand este mai greu de fugit fie din cauza vremii iarna fie din cauza interdictiei de a calatori sambata). Acest paragraf imi pare ca arata totusi ca Domnul nu a avut in vedere anularea sambetei. Cred ca merita ceva mai multa atentie problema, si mai putine prejudecati/atasamente emotive pentru o idee sau o alta.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sau ce ati vrut sa spuneti, ca Sambata acum nu e tinuta insa pe viitor se va tine din nou? nu mi se pare logica aceasta idee! tinerea Sabatului s-a incheiat, pentru totdeauna, si gata! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deuteronom 5 : 15 "Adu-ți aminte că ai fost rob în pământul Egiptului și Domnul Dumnezeul tău te-a scos de acolo cu mină tare și cu braț înalt și de aceea îi-a poruncit Domnul Dumnezeul tău să păzești ziua odihnei și să o ții cu sfințenie." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Desi aspectul e mult mai complex ,daca ne gandim la sfinti ,unii mor tineri ,altii la varste inaintate ,deci lucrarea lui Dumnezeu e numai de El stiuta |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va dati seama ca pentru cei din sud este vara iar noaptea la unii este ziua. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apocalipsa nu se interpretează după cum îl taie capul pe fiecare - parcă așa mă atenționați de fiecare dată... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|