![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu stiu de unde sunteti, dar daca stati prin judetul Alba, aveti acolo o manastire frumoasa in munti, Manastirea Oasa, care are hramul Sf. Pantelimon (si al Adormirii Maicii Domnului) si se va serba peste 2 zile (pe 27 iulie). Slujba este de o frumusete incontestabila si in aer liber. Vin oameni imbracati in costume populare si sunt o gramada de tineri studenti (intr-o tabara special dedicata acestei sarbatori). Sunt si moastele Sfantului Pantelimon dar si ale sfantului Nectarie la un loc in bisericuta mica din lemn. Daca aveti ocazie va recomand cu caldura sa va duceti. Drumul este lung, nu este usor (dar se poate ajunge cu masina caci am impresia ca au asfaltat pana aproape de manastire) dar merita tot efortul. Si Sfintii va vor vedea ravna si pasii facuti pana acolo. Imi pare rau ca v-am spus asa tarziu de acest eveniment. Cu drag
|
|
|
|||
|
|||
|
Citez: "Tot la Oasa se afla si o copie fidela a icoanei facatoare de minuni a MAICI DOMNULUI PANTANASA vindecatoare de cancer de la Manastirea Vatoped din Sfantul Munte.Si copiile acestei icoane fac minuni ca si icoana originala,este vindecatoare de cancer Manastirea se afla intr-o gura de Rai!"
|
|
|
|||
|
|||
|
Sa nu uitam ca maine 27 iulie este praznicul Sfantului Pantelimon.
![]() Cu ale sale sfinte rugaciuni, Doamne miluieste-ne pe noi pacatosii! http://www.crestinortodox.ro/sfinti/...mon-96365.html |
|
|
|||
|
|||
|
Odata devenit crestin Sfantul Pantelimon a urmat mai intai de toate indemnului Mantuitorului: "Doctore, vindeca-te pe tine insuti!" Astfel a devenit prin harul dumnezeiesc facator de minuni, tamaduitor al celor bolnavi si doctor al doctorilor.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sfantul Pantelimon | carmina | Intrebari utilizatori | 14 | 27.07.2014 16:11:13 |
| Manastirea Sfantul Pantelimon, Lacu Sarat | florivizireanu | Intrebari utilizatori | 0 | 30.05.2011 09:05:34 |
| icoana cu SFANTUL PANTELIMON | ilieradu | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 1 | 09.03.2011 15:15:23 |
| astazi este pomenit Sfantul Pantelimon va recomand filmul | alexya89 | Generalitati | 4 | 27.07.2010 21:10:24 |
| Sfantul Pantelimon | mirelat | Diverse Sarbatori | 9 | 01.12.2008 22:31:27 |
|
|