![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
De ce barbatii nu pot sa isi vada mai degraba de ale lor, ale barbatilor si sa le lase pe femei sa isi vada de ale lor? Nu aveti destule de ale voastre, va trebuie neaparat si cele ale femeilor?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sau despre ce alte lucruri specifice strict femeilor vorbesti ca-si doresc barbatii sa le aiba si ei? Daca te deranjeaza comentariile colegului de forum Dragos poti discuta doar cu mine, eu nu sunt barbat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Întucât oricum fiecare face ce vrea și se îmbracă cum vrea, nu văd unde ne este limitată libertatea. Că apoi suportăm consecințele pentru faptele și alegerile noastre, este normal.
Să ne aducem aminte de unitatea în diversitate, de dragul respectului între oameni... |
|
|||
|
|||
![]()
Barbatii sunt tatii copiilor lor iar femeile sunt mamele copiilor lor. Niciunul nu poate fi in pielea celuilalt ca sa decida pentru el. Tocmai pentru ca un barbat nu poate fi mama si femeie in general, nu are cum sa o inteleaga pe deplin pe aceasta incat sa ii ia locul in decizii. Tocmai de asta lumea este atat de dezechilibrata, barbatii au incercat sa ia locul femeii uitand ca de fapt nu se poate pentru ca nu o include pe femeie in el ci ii este complementar si vice-versa. Deci pentru a ajunge la echilibru trebuie tinut cont de ambii nu numai de unul.
|
|
||||
|
||||
![]()
Te referi la ceva anume sau vorbești în general? Dacă e vorba de în general, nu uita că toți suntem OAMENI. Nu e nici un meci berbanți versus femei sau invers. Decât în mintea unora, întreținut de mintea unora: și masculi și obidite.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Libertatea asta a fost acordata tuturor oamenilor de catre Creatorul. Cine as fi eu sa o limitez?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iarasi vorbiti din ceea ce stiti despre dvs. si credeti ca toate femeile sunt asa. Si eu sunt femeie si sunt foarte diferita de dvs. in toate cele enumerate. De aceea este bine ca femeile sa vorbeasca cu alte femei, sa isi mai deschida ochii si asupra altora ca altfel sunt manipulate cu prejudecati facute de altii. Cat despre vestimentatie, iar nu aveti dreptate: cei care se leaga mereu de vestimentatia feminina sunt mai ales barbatii, iar tehnica lor este foarte bine pusa la punct, este tehnica folosita de Ciprian mai sus: le baga in cap femeilor ca sunt tratate rau de barbati din vina lor, a femeilor, ca nu se imbraca cum trebuie. Nimic mai fals, ci comportamentul barbatilor depinde de educatia lor, si va puteti convinge mergand intr-o tara araba in locuri unde femeile sunt acoperite din cap pana in talpi cu haine largi si totusi multi barbati se poarta mai rau decat ceea ce spune Ciprian, si asta pentru ca nu sunt educati. Deci in loc sa se educe barbatii sa fie oameni si nu animale, se prefera punerea in cusca a femeii pentru a fi in siguranta fata de salbaticia din afara. Pana si animalele cele mai salbatice pot fi educate, daramite un om! Dar de, cand se cauta mereu scuza barbatilor si se acuza mereu femeile, iata rezultatul, riscam mereu sa traim ca in jungla... Last edited by Tartaruga; 07.08.2012 at 13:55:27. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Consider ca vedem lumea diferit. Adevarul sta in ochii privitorului. Lumea nu e in mai multe feluri, doar oamenii sunt diferiti si modul in care o percep. Sunt de acord doar cu ultima parte a mesajului. Intr-adevar trebuie tinut cont de ambii (barbati si femei). Si asta consider ca se face. Eu nu am vazut altceva.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Spuneam doar despre mine ca nu mi s-a intamplat sa incerce vreun barbat sa ma influenteze in modul de a ma imbraca. Nici macar duhovnicul. Care este barbat. Si nici sotul, tata sau vreo ruda sau prieten de sex masculin. Nu traiesc intr-o tara araba si consider ca femeile de acolo daca au o problema cu modul in care sunt tratate pot face ceva in acest sens. Daca de-a lungul timpului toate femeile arabe ar fi incercat sa faca ceva ar fi reusit pana acum.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Camasa-imbracaminte barbateasca? | elena20 | Reguli in Biserica | 7 | 26.01.2013 21:38:26 |
Doliul in imbracaminte | elizabeta | Generalitati | 21 | 24.01.2012 15:16:42 |
Imbracaminte modesta | Smila1 | Generalitati | 144 | 19.05.2011 12:36:51 |
Despre podoabe si machiaj | ortodox4life | Generalitati | 117 | 24.09.2009 12:21:11 |
Despre machiaj si bijuterii | danyel | Generalitati | 102 | 20.07.2007 16:15:30 |
|