Citat:
În prealabil postat de Tartaruga
Cum este lumea vazuta de dvs.? In ce aspecte este diferita de cum o vad eu?
|
Lumea vazuta de mine este foarte simpla. Suntem barbati si suntem femei, suntem la fel si totusi diferiti. Fiecare isi are rolul sau bine determinat si nu-si pot lua locul unul altuia. Fiecare (barbat si femeie) trebuie sa-si traiasca viata dupa cum i-a fost lasat de catre Dumnezeu cand a fost zamislit si cei care nu o fac gresesc. Asa consider eu dar judecata o va face Dumnezeu si nu eu.
Dvs spuneti ca femeile trebuie sa aiba libertatea sa se poata purta precum barbatii daca asa vor si a nu fi lasate sa faca asta inseamna o ingradire a libertatii. Eu vad libertatea asta ca pe ceva pozitiv, si cata vreme consider ca a face ceva ce nu-ti e de folos ba chiar daunator, cand cineva te opreste din a-ti face rau nu se cheama ca-ti ingradeste libertatea ci se cheama ca te ajuta din iubire.
Si ca sa vb concret, vorbind la nivelul tarii noastre (caci sincera sa fiu nu ma intereseaza realitatile din tarile arabe intrucat nu m-as duce niciodata sa traiesc acolo) nu am auzit/citit/vazut pe undeva sa fie oprita vreo femeie de ex in Romania sa poarte pantaloni, sa se fardeze, dupa cum spuneti dvs. Pana si in Biserica ele intra astfel asa ca.... unde-i ingradirea de care vorbiti?
Caci una e sa spui ce e indicat sa faci, sa sfatuiesti si alta sa ingradesti.