![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu mă bat cu cărămida naționalismului în piept, ci doar am semnalat un fapt, o intenție a unor cetățeni români de altă etnie care vor să săvârșească o hoție. Așa că domnule avocat vă rog din nou să faceți diferența.
Te-am rugat să nu ne vinzi gogoși și să vii cu chestii serioase. Ți-am deminstrat pe desen că ești pe lângă subiect. Așa pentru liniștea ta, părinții mei sunt de etnie români, bunicii mei la fel, iar străbunicii de asemenea. |
|
|||
|
|||
![]()
Prietene am rugămintea să nu ne incluzi pe toți în oala ta verde.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce prostii vorbești. Păi ce vrei să facă românul când ungurul vine și spune că Ardealul este pământ unguresc? Dacă cei de sus nu au făcut nimic oamenii și-au făcut singuri dreptate. Și sunt convins că o să o mai facă ori de câte ori va fi nevoie. Ungurii nu pot să fure pământul românesc, căci adevărul este unul singur și Dumnezeu îl știe. Ce ar trebui să facem? Să ne maghirizăm toți și să ne catolicizăm? Tot amintiți de păcate. Dar nu e păcat să nu-ți aperi cele mai de preț moșteniri, credința și pământul? Ștefan cel Mare și alți voievozi aminți pe aici, ce au făcut? Au stat cu mâinile în sân? Aaa că ai noștri de la putere dorm sau sunt corupți sau în cârdășie cu ei, nu te îndreptățește pe tine sau pe mine să cârtim. Sau ei fi și tu un pui verde?
|
|
|||
|
|||
![]()
Costica, cu permisiunea dumneavoastra...
@TunsDiana-invatarea istoriei si a geografiei RO nu-i normal sa se invete in limba maghiara dar atata timp cat acesti copii nu vorbesc romaneste,bineanteles ca nu toti,tu cum crezi ca se poate rezolva?Te-ai uitat din curiozitate peste un manual de istorie de la sectia romana?Ca peste unul de la maghiara sigur nu... Cred ca nu m-am exprimat corect referitor la scoala,profesorii maghiari predau in limba romana ,doar daca cineva nu intelegea se explica in maghiara si se intampla destul de des.La inscrierea in liceu a trebuit sa optam pentru a doua limba straina,maghiarii au ales germana iar eu cu inca cativa am ales engleza si s-a gasit o solutie de compromis cu care parintii nostri au fost de acord.Cand aveam in orar engleza ne luam boceluta si mergeam intr-o clasa maghiara si totul a fost ok. |
|
|||
|
|||
![]()
In 18.06.2012 s-a tinut la Sovata o conferinta privind autonomia Tinutului Secuiesc,UDMR a semnat un pact secret.Oare cu cine a semnat si de ce secret ca doar e vorba de trei judete ale Romaniei...informatia preluata din cotidianul de limba maghiara Haromszek(covasna).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citeste despre Kosovo. Chiar si despre ce s-a intamplat in '90 ar trebui sa mai citesti, poate ai sa-ti dai seama ce a fost de fapt. Pe urma, mai vorbim. Pana atunci, las-o mai moale. Last edited by AlinB; 05.09.2012 at 22:53:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by TunsDiana; 06.09.2012 at 18:20:01. |
|
|||
|
|||
![]()
.........................
Last edited by ovidiu b.; 05.09.2012 at 23:41:37. |
|
|||
|
|||
![]()
De ce, nu vi se pare hazliu că cei care fac cea mai mare paradă de naționalism sunt aceia care nu sunt în stare să-și demonstreze descendența din strămoși români măcar până la a patra spiță ? Mie mi se pare.
|
|
|||
|
|||
![]()
Toți cei opt străbunici sunt de etnie curat română ? Sunteți foarte sigur ? Dar despre stra-strabunici ne puteți spune ceva ? De exemplu, știți cum îi chema, măcr pe jumătate dintre ei, cu ce se ocupau, de unde erau ? Dar despre stă-stră-străbunici știți să ne spuneți ceva ? Câți dintre ei erau români, de unde erau, cu ce se ocupau ? Sau, dacă nu despre toți stră-stră-străbunicii, măcar despre unul, știți să ne spuneți ceva ?
|
|