![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
In 18.06.2012 s-a tinut la Sovata o conferinta privind autonomia Tinutului Secuiesc,UDMR a semnat un pact secret.Oare cu cine a semnat si de ce secret ca doar e vorba de trei judete ale Romaniei...informatia preluata din cotidianul de limba maghiara Haromszek(covasna).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by TunsDiana; 06.09.2012 at 18:20:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Ca angajator daca as avea nevoie de un translator de engleza/maghiara,eu as alege unul maghiar care cu siguranta stie si romaneste sau as putea alege un roman cu conditia sa stie f bine scris/citit limba maghiara.
Locuiesc intr-o zona majoritar maghiara,imi petrec multe ore ale zilei cu ei si printre ei, prin natura muncii mele...am crescut,ne-am scolit,ne-am format ca oameni impreuna,ne-am impartit si bucuriile si tristetile...cred ca fiecare dintre dumneavoastra ati facut/faceti la fel in comunitatea d-voastra.Eu sunt revoltata impotriva UDMR ului si a tuturor trepadusilor care uneltesc fatis impotriva Romaniei.Eu port in suflet teama pentru ziua de maine,daca maine se declara autonomia in T secuiesc cine va avea de suferit,eu sau d-voastra? Daca UDMR ul urmeaza aceiasi politica agresiva si murdara fara ca cineva de la putere sa ia atitudine va fi o nebunie,o nebunie care va face mai multe victime decat toate bolile la un loc. |
|
|||
|
|||
![]()
Da dar etnicii maghiari sunt manipulați. O dată să vorbească numai în limba lor dacă se poate Acum au dat o lege cum că toții etnicii maghiari din România pot obține cetățenie maghiară, chipurile pe motivul că pot emigra mai ușor în SUA. Praf în ochi...scopul e altul...se știe că vor să ceară autonomie...dar când vor fi toți cetățeni maghiari, atunci Ungaria îi va putea susține în fața UE. Soția unui prieten român, ea de etnie maghiară, a fost nu de mult în secuime împreună cu copii ei pentru a obține cetățenie maghiară. Ea nici nu și-a pus problema de ce o face și ce repercursiuni ar putea avea decizia ei.
|
|