![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va sa zica iti trebuie o diploma de inginer ca sa faci diferenta intre "cip implantat" si "pecetluirii pe mana sau pe frunte cu raze laser, a numarului 666, numele antihristului, care nu se va distinge cu ochiul liber." Tu ai asa ceva, din moment ce ai sesizat ridicolul? Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citeste cu atentie cuvintele parintelui si Apocalipsa, capitolele 13, 14 si 15 si vezi unde poti s-o intorci ca la Ploiesti si unde nu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Incep sa se vada foarte clar roadele lui antihrist. Dupa ce intri intr-o incăpere in care se fumeaza nu mai simti miros de fum! Ce folos avem daca ne amagim considerand ca suntem placuti lui Dumnezeu si ca, daca n-a aparut nimeni inca sa se bata cu pumnul in piept si sa spune direct ca ele este antihrist, noi nu trebuie sa ne mai facem griji. Ba chiar sa-i cream conditii sa-si puna toate strategiile in aplicare! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ceea ce de asemenea simtim e ca incetul cu incetul se tese o lucrare demonica la nivel mondial. Iar dovezile sunt nenumarate.Iar dulcea noastra nepasare naste monstrii. CU care ne vom confrunta, mai devreme sau mai tarziu. Personal cred ca Domnul ii va pazi pe alesii lui de lucrurile sub pecetluirea celui rau. Iar toata aceasta propaganda anticip cred ca va crea exact efectul contrar: va determina o atitudine ironica, de nepasare de genul"Din astea am tot auzit" iar atunci cand pericolul se va instaura cu adevarat oamenii vor accepta cu usurinta cipul in mana sau pe frunte. Adevarata problema abia atunci va incepe...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by stefan florin; 19.09.2012 at 14:11:44. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Unii au impresia ca pot alerga cu orice viteza, mizand sa se opreasca exact cand ajung la marginea prapastiei. Poate ca unii vor reusi, dar sansa de a cadea in gol creste considerabil daca nu mergi la pas. Asa si aici. Nu poti avea toate cardurile: bancar, de sanatate, de cumparaturi , de identitate etc. Apoi sa se centralizeze informatia intr-unul singur. Iar cand se va propune varianta optima nu vei avea puterea sa refuzi. Plus ca vei fi prea familiarizat cu sistemul. Cert e ca vor veni vremuri grele. Scripturile trebuie sa se implineasca. Doar o intoarcere la simplitate ne va face sa rezistam. Iar simplitatea nu o vad cu 5-7 carduri in portofel...
|
||||
|
||||
![]()
Vremurile SUNT deja destul de grele.
|
||||
|
||||
![]()
si vor veni si mai grele. Despre acestea Mantuitorul spune ca sunt abia "inceputurile durerilor."
Dar cu nadejde, le vom trece si pe acestea.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Alternativa la cardurile de sanatate cu cip | antoniap | Generalitati | 1174 | 05.06.2015 11:04:59 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 1 | 13.03.2010 19:30:22 |
Carduri de Craciun | Hartford | Generalitati | 30 | 09.02.2009 15:27:27 |
|