Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.09.2012, 14:06:23
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
Ca Antihrist a aparut sau nu in lume nu putem sti. Ceea ce cu siguranta stim e ca nu a aparut inca in viata publica. Sunt lucruri foarte diferite.
Ceea ce de asemenea simtim e ca incetul cu incetul se tese o lucrare demonica la nivel mondial. Iar dovezile sunt nenumarate.Iar dulcea noastra nepasare naste monstrii. CU care ne vom confrunta, mai devreme sau mai tarziu.

Personal cred ca Domnul ii va pazi pe alesii lui de lucrurile sub pecetluirea celui rau. Iar toata aceasta propaganda anticip cred ca va crea exact efectul contrar: va determina o atitudine ironica, de nepasare de genul"Din astea am tot auzit" iar atunci cand pericolul se va instaura cu adevarat oamenii vor accepta cu usurinta cipul in mana sau pe frunte.

Adevarata problema abia atunci va incepe...
ok! Atunci daca antihrist NU a aparut in viata publica NICI pecetea lui NU a avut cum sa apara public (666-viitoare pecete a lui). Biblia spune CLAR ca oamenii vor stii sigur care v-a fi pecetea lui antihrist si o vor accepta CONSTIENTI de ceea ce fac. Unii care au carduri habar nu au ca aceste carduri ar fi o posibila pecetluire a antihristului. Cei care se inroleaza in Legiunea straina franceza au cipuri implntate. Asta inseamna ca ei au fost pecetluiti de antihrist sau ca ei il accepta pe antihrist ca Dumnezeu al lor? Ceea ce fac unii preoti acum este sa ne indemne sa suflam in iaurt ca sa nu ne frigem ( sa zicem NU cardurilor, cipurile etc). De unde stiu ei ca aceste carduri sau cipuri sunt pecetea antihristului 666?

Last edited by stefan florin; 19.09.2012 at 14:11:44.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sanatate Mosh-Neagu Postul 255 30.07.2017 13:46:00
o rugaciune pentru sanatate maria32 Umanitare 34 09.07.2015 16:05:09
Alternativa la cardurile de sanatate cu cip antoniap Generalitati 1174 05.06.2015 11:04:59
Rugaciune pentru Sanatate t_a_pirvu Umanitare 1 13.03.2010 19:30:22
Carduri de Craciun Hartford Generalitati 30 09.02.2009 15:27:27