Citat:
În prealabil postat de lore86
Ca Antihrist a aparut sau nu in lume nu putem sti. Ceea ce cu siguranta stim e ca nu a aparut inca in viata publica. Sunt lucruri foarte diferite.
Ceea ce de asemenea simtim e ca incetul cu incetul se tese o lucrare demonica la nivel mondial. Iar dovezile sunt nenumarate.Iar dulcea noastra nepasare naste monstrii. CU care ne vom confrunta, mai devreme sau mai tarziu.
Personal cred ca Domnul ii va pazi pe alesii lui de lucrurile sub pecetluirea celui rau. Iar toata aceasta propaganda anticip cred ca va crea exact efectul contrar: va determina o atitudine ironica, de nepasare de genul"Din astea am tot auzit" iar atunci cand pericolul se va instaura cu adevarat oamenii vor accepta cu usurinta cipul in mana sau pe frunte.
Adevarata problema abia atunci va incepe...
|
ok! Atunci daca antihrist NU a aparut in viata publica NICI pecetea lui NU a avut cum sa apara public (666-viitoare pecete a lui). Biblia spune CLAR ca oamenii vor stii sigur care v-a fi pecetea lui antihrist si o vor accepta CONSTIENTI de ceea ce fac. Unii care au carduri habar nu au ca aceste carduri ar fi o posibila pecetluire a antihristului. Cei care se inroleaza in Legiunea straina franceza au cipuri implntate. Asta inseamna ca ei au fost pecetluiti de antihrist sau ca ei il accepta pe antihrist ca Dumnezeu al lor? Ceea ce fac unii preoti acum este sa ne indemne sa suflam in iaurt ca sa nu ne frigem ( sa zicem NU cardurilor, cipurile etc). De unde stiu ei ca aceste carduri sau cipuri sunt pecetea antihristului 666?