![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Citat:
La fel si cand banul de hartie a inceput sa inlocuiasca aurul si argintul. Sau banii electronici pe cei fizici. Fiecare etapa economica de acest gen a rezolvat anumite probleme si a introdus altele noi. Si totusi, nimic apocaliptic desi daca tii musai.. Citat:
Si acum sunt carduri in circulatie si nu mi se pare ca sunt pierdute/furate intr-o proportie atat de mare. In plus, orice card este protejat cu un PIN care nu este f. usor de aflat. Exista desigur si infractiuni de acest gen dar nu atat de multe cat cred unii. Si sa zicem ca este "incorporat". Cum nu se poate fura? Nu trebuie decat un bisturiu. Mai mult, o data ce e "incorporat" si comunicarea se face RF in loc de contact fizic, se deschid noi posibilitati pentru infractiuni. Citat:
Citat:
E ca si cand ai spune ca ti se ofera un mers ocazional cu masina absolut gratuit dar chipurile trebuie sa refuzi ca-ti pierzi conditia fizica. Citat:
![]() Ce inseamna in acest context "simplitate"? |
|
|
||||||
|
||||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Daca in primul caz nu simti nimic, in al doilea ai totusi nevoie d eo anestezie ca sa nu simti. Citat:
Citat:
Citat:
Simplitatea o vad ca o multumire cu putin, cu alimente de baza, cu haine modeste. Mofturile si confortul ajung sa coste...si uite asa te trezesti intr-un frumos joc de domino.
|
|||
|
|||
|
Dr. Vasile Astarastoae critica cardul de sanatate cu cip:
http://www.youtube.com/watch?v=f64mXGm0CV4 |
|
|
|||
|
|||
|
Nu e normal ca intr-o tara cu atatea probleme financiare sa se investeasca bani in urmarirea populatiei. Pot sa va spun ce face romanu de rand fara nicio urma de tehnologie: lucreaza 10 ore pe zi, mananca de 2 ori si se uita la TV...mister elucidat!
_____________________ Steve Works Chitosan |
|
|
|||
|
|||
|
Despre unificarea cardului de sanatate cu cartea de identitate:
http://www.apologeticum.ro/2013/06/p...#comment-35413 |
|
|
|||
|
|||
|
"Sfantul Parinte Iustin"...nu sunt cam ciudat?
Aduce a "Sfantul Parinte" ...
|
|||
|
|||
|
Citat:
Fie ca era vorba despre cipuri, vaccinuri, medicamente, Basarabia, Basescu, unguri, evrei si cate si mai cate. Daca te uiti pe site-ul lor o sa vezi si expresii de genul "Voievodul Ortodoxiei" cu referire tot la parintele Iustin. Eu unul nu stiam ca Ortodoxia are voievozi sau papi infailibili care atunci cand deschid gura scot numai adevaruri infailibile. Cei de la apologeticum au indraznit chiar sa-i puna in inferioritate fata de parintele Iustin pe alti duhovnici precum Arsenie Papacioc, Cleopa Ilie etc, zicand ca nici unul nu si-a asumat o nevointa atat de mare ca parintele Iustin. De parca dragostea ar consta doar in nevointa. A se vedea si manipularile legionaroide de dupa inmormantarea parintelui Iustin etc. E trist dar asta e situatia. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 14:46:00 |
| o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 17:05:09 |
| Alternativa la cardurile de sanatate cu cip | antoniap | Generalitati | 1174 | 05.06.2015 12:04:59 |
| Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 1 | 13.03.2010 20:30:22 |
| Carduri de Craciun | Hartford | Generalitati | 30 | 09.02.2009 16:27:27 |
|
|