Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.09.2012, 13:07:56
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul
Toate cele bune, frate si iarta-ma ca te-am necajit!
Nu m-ai necăjit deloc. Înțeleg idea ta și ai dreptate...dar tocmai de la lecția pe care mi-ai dat-o și pentru care îți mulțumesc, ar trebui să pleci și tu. Încearcă să mă înțelegi și pe mine. Nu toți suntem la fel...și nu putem fi la fel așa cum tu ți-ai dori, la fel cum nu sunt toți așa cum mi-aș dori. Și atunci trebuie să dezbatem subiectele aici deschise. Sunt convins că fiecare dintre noi suntem diferiți de imaginea pe care neam făcut-o unii despre alții aici în cadrul acesta virtual. Nu am nimic cu cineva, ci doar cu păcatul, care se provoduiește pe aici. Că eu sunt mai direct și pun degetul pe rană, că pot greși de multe ori, nu neg. Dar ăsta sunt eu...te rog ia-mă așa cum sunt și iartă-mă dacă prin mesajele mele ți-am adus tulburare.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Poate deveni abstinenta o problema? teodoraianys Generalitati 110 21.09.2013 21:09:21
Cine da lui isi da, cine face lui isi face spre_rasarit Generalitati 0 11.10.2011 14:18:21
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? Mihai36 Generalitati 14 28.07.2011 20:42:24
Educație sexuală în școli iar Iustin32 Generalitati 21 28.09.2009 22:30:02