![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Rasplata pacatului, dupa adventisti, este ceea despre care spune Cuvantul lui Dumnezeu: "plata pacatului este moartea" (Romani 6:23). Este vorba de moartea a doua (sau iazul de foc) - vedeti Apocalipsa 20:14. Nu este vorba de moartea intaia (asemuita cu un somn - la care faceati dvs. referire, adaugand, in mod mincinos, expresia "dormi si nu te mai trezesti" - ca si cum asa ar fi credinta adventista, referitoare la rasplatirea celor pacatosi).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai scris mult, dar n-ai raspuns de fapt la nimic, repetand aceleasi idei. Mai citeste o data, am punctat zic eu destul de bine problema. Ori n-ai citit tot, ori ai citit si n-ai inteles sau pur si simplu ti-e frica (neputinta?) sa iesi din tiparul creat cu limbajul de lemn adventist si sa pasesti pe domeniul rationamentului teologic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca eu am punctat si mai bine: mintiti in toate (punct). Interesant. Daca vii cu invataturi din Scriptura si din Crez, ai "limbaj de lemn adventist". Daca vii cu nedevaruri despre altii, "pasesti pe domeniul rationamentului teologic". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu sustin adventistii ca la a doua venire, cei care au raposat vor fi adusi iar la existenta iar cei gasiti pacatosi la Judecata vor fi trimisi iarasi in non-existenta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Si totusi, chiar nu cunoasteti ce cred adventistii despre a doua venire, despre inviere si despre rasplatirea data de Domnul, tuturor (dupa fapta)? Last edited by corneliuson; 28.09.2012 at 23:20:04. |
|
|||
|
|||
![]()
Si tot n-ai raspuns la intrebare.
Nu esti (inca) adventist, esti proaspat convertit si n-ai fost inca pus in tema sau e o ramura mai speciala a sectei adventiste cu niste doctrine mai particulare? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Toti adventistii de ziua a saptea au aceeasi credinta in ceea ce priveste judecata si rasplatirea tuturor, dupa faptele lor (asa cum ne invata Scriptura). |
|
|||
|
|||
![]()
Vorba lunga saracia omului sau abureala adventistului.
Scurt si la obiect: ce invata credinta ta despre soarta celor care vor fi gasiti vinovati la judecata? Vor petrece o vesnicie in Iad, da sau nu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Bine, bine, dar atunci de ce m-ai mai trezit? Nu era mai bine de mine inainte, dormeam linistit, n-avea nimeni nicio treaba cu mine..." ar putea fi replica celui pierdut. "Pai nu, ca somnul acela nu inseamna NIMICUL, inseamna ca te-ai odihnit putin in mod inconstient ca sa poti sa suporti NIMICUL." Oricum ar gandi-o sectarii sambetisti, CEVA ANUME se odihneste in moartea cea trupeasca. Intrebarea e CE ANUME?
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]()
Dacă e nevoie, voi bate și munții doar ca să priceapă... dealurile.
Citat:
Citat:
Pe de altă parte, ca să "chemi" "SPIRITUL" (duhul, suflarea de viață) unui om mort ar fi nevoie să ai acces la Sediul Guvernării lui Dumnezeu, acolo unde afirmă Scriptura că merge duhul omului când moare. Iar acolo nu are acces niciun om, cu atât mai puțin o vrăjitoare păgână! Mulțumesc frumos, asta am vrut să demonstrez. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Marea Schisma" (1054) s-a intamplat cu adevarat? | AlinB | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 30 | 23.01.2017 12:34:40 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Moartea unui mare poet "GRIGORE VIERU" | nede_mar | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 18.01.2009 20:38:08 |
|