![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
"Partial adevarat", la cine? La mine sau la dvs.? Daca la mine, atunci unde este minciuna? Daca la dvs. atunci unde este adevarul? Caci eu nu am gasit nimic adevarat in postarea dvs.
Citat:
Este o intelegere gresita sa crezi in judecata si rasplata? Dvs. cum ati inteles Scriptura? Sa fie vorba cumva de rasplata fara judecata? Stim ca se spune ca unii deja sunt in rai, fara sa astepte revenirea Domnului si rasplatirea promisa. "Iata, Eu vin curand; si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui".(Apocalipsa 22:12). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai scris mult, dar n-ai raspuns de fapt la nimic, repetand aceleasi idei. Mai citeste o data, am punctat zic eu destul de bine problema. Ori n-ai citit tot, ori ai citit si n-ai inteles sau pur si simplu ti-e frica (neputinta?) sa iesi din tiparul creat cu limbajul de lemn adventist si sa pasesti pe domeniul rationamentului teologic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca eu am punctat si mai bine: mintiti in toate (punct). Interesant. Daca vii cu invataturi din Scriptura si din Crez, ai "limbaj de lemn adventist". Daca vii cu nedevaruri despre altii, "pasesti pe domeniul rationamentului teologic". |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Marea Schisma" (1054) s-a intamplat cu adevarat? | AlinB | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 30 | 23.01.2017 12:34:40 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Moartea unui mare poet "GRIGORE VIERU" | nede_mar | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 18.01.2009 20:38:08 |
|