![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este vreo problema daca ma mut cativa metri cu barca de-o parte si de alta a liniei de timp internationale pentru a scapa de sabat? Si inca o problema! Vrei sa spui putem scapa de pedeapsa divina in spatiu? Curentul electric pe care il folositi sambata la biserica este produs de niste oameni care lucreaza sambata pentru ca voi sa aveti curent electric! Voi nu lucrati sambata dar folositi serviciile altor care lucreaza sambata tocmai cand pentru voi e sabat. Treaba asta seamana cu ce faceau unii iudei cu ochelari de cal care chemau pagani in casa ca sa le aprinda focul in sabat! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Hai să fim serioși! Acei oameni nu lucrează pentru noi, ci pentru că sunt angrenați într-un sistem al pieții. Nu de dragul nostru muncesc, ci de dragul banilor pe care-i câștigă... |
|
|||
|
|||
![]()
E firesc sa nu o invocati pe Ellen White ca si-ar da seama toti ca sunteti mincinosi. Varianta oficiala este "Sola Scriptura", iar in realitate sunteti "sola White".
|
|
||||
|
||||
![]()
"Ignorați scetanții" a ajuns la 1073 de postări. Și crește.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mda... Și deocamdată, singurul sectant ignorat e Illuminatul. Deh, ce să-i faci? Asta e viața!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ca sa deturnez discutia putin spre persoana ta, si cu permisiunea ta intreb: tu cum tii sabatul? (nu esti obligat sa raspunzi nu taie nimeni capul la nimeni) Citat:
Citat:
Citat:
Hai sa fim: esti la curent cu evolutia doctrinara a bisericii adventiste din punct de vedere istoric sau ai adoptat niste doctrine fara sa stii de unde provin? Last edited by UNNOOM; 30.09.2012 at 17:31:24. |
|
|||
|
|||
![]()
Ma simt extrem de "odihnit" sa fiu ignorat de un impostor.
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Ca o mică sugestie la problema pusă de tine, amintesc o vorbă de duh auzită pe Speranța TV: "România nu este doar pământul pe care trăim, ci și cerul de de-asupra lui" ![]() Citat:
Citat:
Citat:
Consider că le cunosc și știu de unde provin. Nu știu exact la care din ele te referi... |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|