![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
De cum ai apărut, această întrebare am vrut să ți-o pun și ție. Acum nu mai este cazul...
|
|
|
|||
|
|||
|
Si care este raspunsul tau la intrebare? Simti ca este de datoria ta sa raspandesti "adevarul" cu o atitudine de superioritate (ceva de felul: noi avem tot adevarul, voi nu!)?
Last edited by UNNOOM; 06.10.2012 at 16:56:26. |
|
|
|||
|
|||
|
La întrebarea mea, ori la a ta?
La întrebarea ta răspunsul e simplu, l-am dat de atâtea ori deja: încerc să dezmint toate afirmațiile neadevărate "răspândite" de "binevoitori" cu privire la adventism. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu stii ca in discutiile care au ca subiect politica, religia si echipa favorita de fotbal nu se fac compromisuri si concesii? Cred ca ai nevoie de o ocupatie ceva mai serioasa! Last edited by UNNOOM; 06.10.2012 at 17:20:24. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Nu aceasta e problema, ci de pe ce poziție o spui, pentru a fi credibil. Până nu dezminiți faptul că ești UNOM de pe tin.ro, îmi face impresia că nu faci parte din nicio echipă... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iti faci faci iluzii! Oricum... de dragul tau voi revedea profetiile Biblice si bazele teologiei adventiste in urmatoarea perioada. Poti macar pentru o clipa sa te detasezi critic de religia ta si sa accepti asa de forma ca nu are "adevarul" si sa incerci sa-l afli? (Promit ca asta te va arunca intr-o "calatorie" interesanta!) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Iar spui adevăruri [parțiale] în privința-mi. Nu pot să mă detașez de religia mea, aceasta fiind religia creștină. În schimb, de peste trei ani fac o experiență cu adevărat exploratorie și interesantă: în ciuda deselor provocări, continuu mă "detașez critic" de tot ce este socotit fundamental în confesiunea adventistă, adică de E.G. White. Am propus cam același lucru preopinenților mei ortodocși, adică să se "detașeze critic" de Sfinții Părinți și să pună bază doar pe Biblie. Ar fi interesant ce ar mai rămâne din ortodoxie în această situație. Dar tu nu ai de unde să cunoști aceste lucruri, ești mai nou pe aici... |
|
|
|||
|
|||
|
Pai iar o intoarceti ca la Ploiesti? De ce evitati sa raspundeti la intrebare?
|
|
|
|||
|
|||
|
Dvs. cunoașteți deja acest răspuns, sunteți de mai mult timp pe forum.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 21:20:53 |
| Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 08:01:32 |
|
|