![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu tocmai cersetor, dar daca ai adus vorba.. Iesise din puscarie (crima), abandonat de sotie, a fost abandonat si de comunitatea adventista care a ajuns sa-i reproseze ca de ce face drumuri sambata ca sa-si castige o paine si un acoperis deasupra capului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu e singurul domeniu marcat de ipocrizie. |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
PS: unde scrie ca Dumnezeu a sfintit ziua SAMBETEI? Asa scrie in Geneza? |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Stimată doamnă, Tradiția nu e scrisă de Domnul, ci de oameni. Apoi, o fi ea o istorie, dar e o istorie romanțată și pe alocuri contrafăcută. De aceea eu prefer Scriptura ce este inspirată direct de Duhul Sfânt și e Cuvântul Adevărului. |
|
||||||||||
|
||||||||||
![]() Citat:
Da și eu am văzut, eu însumi ceream de mâncare de la mămica ori de câte ori îmi era foame. Cea mai irațională obiecțiune adusă Legii lui Dumnezeu ce mi-a fost dat să văd! Păi prietene, dacă nu ai "temei rațional", respect-o măcar de frică. De frica autorității civile, că de Dumnezeu se pare că ai făcut abstracție. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
... și au trăit acolo până la adânci bătrâneți... și-am încăle... Partea lipsă este Scriptura, studiul Scripturii și conducerea Duhului Sfânt spre "tot adevărul". Citat:
![]() Subtilă formularea "și-o injectează", trebuie să recunosc... Ce zic? Zic că nu sunt suficient informați, atâta tot... În rest care e problema? Last edited by osutafaraunu; 02.10.2012 at 16:09:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Ai o propunere mai avantajoasă? De exemplu însușirea stilului de gândire al ortodocșilor de acum 1.000 de ani? Dacă ai spune "însușirea stilului de gândire al apostolilor de acum 2.000 de ani", ai fi mai convingător...
|
|
|||
|
|||
![]()
Mulțumesc frumos! Întrebarea mea se referea tocmai la cerșetor.
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Chiar nimic, nimic? Eu ce pot să-ți fac? Nu știu care parte să ți-o explic... Citat:
![]() Citat:
Dacă ești sigur că acestea nu conțin și porunca sabatului, ar trebui să poți explica ce conțin, având în vedere formularea aceasta foarte specifică citată de scriitorul Genezei. Citat:
Nu. Scrie "ziua a șaptea". Denumirea de "sâmbătă" există doar în limba română, în limba ebraică (în cre a fost scrisă Geneza) ziua a șaptea a săptămânii nu era alta decât sâmbăta noastră a românilor. În niciun caz duminica! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Era sarac lipit, a cerut ajutor (nu stiu daca asta il face cersetor), dar nu a primit decat critici. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
N-am zis nimic de "stilului de gândire al ortodocșilor de acum 1.000 de ani". Dar daca vrei, se poate dezvolta si ideea asta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|