![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Toti suntem pacatosi si toti avem nevoie de puterea si calauzirea Duhului Sfant. |
|
|||
|
|||
![]()
Apropo de duhul sfant; in ziua cincizecimi toti l-au vazut. De ce in zilele noastre nu il mai vedem pogorand-use sub forma de foc ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce s-a aratat in ziua Cincizecimii este doar o manifestare vazuta a Duhului Sfant. De ce crezi ca s-a aratat in "limbi de foc"?
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Acolo unde este betie, curvie, minciuna, etc., nu poate fi vorba de lucrarea Duhului Sfant. Spectacole de genul exorcizari sau vindecari miraculoase pot avea ca sursa amagirea celui rau. Dar un caracter schimbat pentru Imparatia lui Dumnezeu, este o lucrare a Duhului Sfant (cu siguranta)." Va redau mai jos "spectacolul" exorcizarii a 2 demonizati din tinutul Gadarei: "28.Si trecând El dincolo, în ținutul Gadarenilor, L-au întâmpinat doi demonizați ieșind din morminte și atât de înfricoșători încât nimeni nu putea să treacă pe calea aceea. 29.Și iată că ei strigau, zicând: „Ce este nouă și Ție, Iisuse, Fiul lui Dumnezeu? Venit-ai aici mai înainte de vreme ca să ne chinuiești?“ Matei 8. Cum vi se pare acest "spectacol"? Sau reformulez: va considerati un simplu spectator al acestui "spectacol"? Vedeti Dvoastra., si eu sustin ca cel mai mare miracol este intoarcerea la Dumnezeu a omului pacatos, dar cum puteau oare sa se intoarca la Dumnezeu acesti 2 demonizati? Mai aveau ei stapanire asupra propriei lor vointe pentrru a face acest pas? Insa conform afirmatiilor Dvoastre., citez: "Acolo unde este betie, curvie, minciuna, etc., nu poate fi vorba de lucrarea Duhului Sfant", Dvoastra, ii condamnati pe acesti oameni la moarte. Dvoastra.sectarii aveti convingerea ca daca un betiv s-a "botezat" la voi, gata, a terminat cu betia si s-a infaptuit o minune. Ceea ce Cornel tot incearca sa va sugereze este ca un indracit nu va putea fi vindecat la voi NICIODATA. Va simtiti neputinta sau nu?
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
"Nu stiti, oare, cã nedreptii nu vor mosteni împãrãrtia lui Dumnezeu? Nu vã amãgiti: Nici desfrânatii, nici închinãtorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomitii, Nici furii, nici lacomii, nici betivii, nici batjocoritorii, nici rãpitorii nu vor mosteni împãrãtia lui Dumnezeu."((1 Corinteni 6:9-10) "Iar partea celor fricosi si necredinciosi si spurcasi si ucigasi si desfrânati si fermecãtori si închinãtori de idoli si a tuturor celor mincinosi este în iezerul care arde, cu foc si cu pucioasã, care este moartea a doua."(Apocalipsa 21:8) Limpede si fara echivoc. Nici o biserica, oricat de mult s-ar lauda cu "harul" sau "Duhul" pe care a pus monopol, nu-i va putea scapa pe betivi, curvari, mincinosi, etc(despre care spuneti ca eu ii condamn). Ii condamna faptele lor: "Iata, Eu vin curand; si rasplata Mea este cu Mine sa dau fiecaruia dupa fapta lui" (Apocalipsa 22:12). Citat:
Citat:
Cui ii lasati pe cei care "doar" fura, mint, curvesc, etc? Pe ei de ce nu ii "exorcizati", desi roiesc prin jurul nostru? Unde este "harul" sau "duhul" cu care va laudati? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Dvoastra.afirmati: "Nici o biserica, oricat de mult s-ar lauda cu "harul" sau "Duhul" pe care a pus monopol, nu-i va putea scapa pe betivi, curvari, mincinosi, etc(despre care spuneti ca eu ii condamn)." "Te poti considera posedat de cel rau si atunci cand minti, furi, curvesti, lovesti, ucizi, etc. Nu este nevoie sa faci spume la gura." La Dvoastra.la sambetisti vietuiesc betivi, curvari si mincinosi sau nu? Daca da, cum ii exorcizati? Ce folositi la exorcizare? Lucrurile sunt distincte: una este omul care pacatuieste (minte, fura sau curveste), dar se lupta impotriva acestor patimi si alta este cand omul nu asculta de mustrarea ce vine dupa savarsirea acestor fapte si se adanceste tot mai mult in patima pana cand devine posedat. Si atunci numai o exorcizare il mai poate scapa. Ah, am uitat: sectarii ocupa un loc special. Fiind slugile dracilor, acestia nu ii mai ispitesc pe sectari ca sa vada lumea ca sectarii sunt virtuosi cu scopul de a atrage pe cat mai multi la minciuna; ba chiar le induce o anume smerenie pentru ca lumea sa le arate respect crestinesc (vezi cazul Doriana: Doriana ar trebui sa fie prezentza speciala a acestui forum, Insusi Duhul Sfant Se salasluieste intru ea in mod special, de aceea are intotdeauna vorba cea mai duhovniceasca pentru ca este asemenea cu Proorocii). O regula de aur pe care voi, sec(a)tarii ati cam uitat-o: ereziile vin in urma vietuirii patimase, pacatoase!!! Deci exista o cauza a minciunii (ereziei), si anume viata in pacat, viata traita in patimile necuratzate care gadila mandria omului si-l face sa enunte aberatii cu statut de adevaruri!!
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" Last edited by Illuminatu; 12.10.2012 at 23:15:14. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Eu am fost un betiv fruntas. Uneori, veneam la biserica adventista, mahmur. Domnul m-a scapat definitiv de aceasta patima (nu-mi mai place alcoolul - nu am mai pus picatura de cca 6 ani). Rugaciunile (ale mele si ale celorlalti), apropierea de Dumnezeu (pe care-L cunosteam tot mai mult din Cuvantul Sau - Sfanta Scriptura) m-au scapat de aceasta patima care imi intuneca viata. Stiu ca aceasta lucrare a fost facuta de Dumnezeu, nu de oameni. Citat:
"Supuneti-va lui Dumnezeu, impotriviti-va diavolului, si el va fugi de la voi."(Iacov 4:7) Citat:
Citat:
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Eu am intrebat 2 lucruri: 1.daca si betivii, mincinosii si hotii sunt de fapt cazuri de posedare de demoni, cum ii exorcizati? Fac spume la gura sau nu? Daca da, cum ii exorcizati? 2.ati intalnit cazuri de demonizati - asemnea celor intalniti in Evanghelia din care v-am reprodus mai-sus - care au venit la voi, sectarii sambetisti sa fie exorcizati - sau vindecati, daca nu va place cuvantul "exorcizare"? Citat:
Citat:
Citat:
Ce ati afirmat, insa mai-sus reprezinta dovada ca intelegeti Scripturile ca si cand nu ati fi treaz la gandire.
|
|||
|
|||
![]()
Dragul meu, ai spus ca ti-e dor de discutii duhovnicesti si te-am lasat. Daca asta este ideea ta despre discutii duhovnicesti si daca tot te tii de mine, arata macar locul unde am spus ce afirmi mai sus, ca sa nu pari mincinos. Dar fii sincer si obiectiv; utilizatorii acestui forum au destula maturitate sa isi dea seama cand cineva acuza pe drept sau isi imagineaza scenarii.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Care este acea patima de care ati scapat? Eu v-am spus despre o patima de a mea. Spuneti-mi si dvs.
Citat:
Haideti sa facem o intelegere: la dvs. sa mearga cei cu spume la gura iar la noi sa vina betivii, curvariii, mincinosii, hotii, etc. Noi nu avem cele necesare pentru primii (tămâie, lanturi, cruci si alte cele) iar dvs. nu aveti leac pentru cei din a doua categorie. Oricum ati incerca sa o intoarceti, Sfantul Apostol Iacov a fost limpede. Daca aveti probleme cu cel rau, este pentru ca nu v-ati apropiat de Dumnezeu si nu v-ati impotrivit diavolului (recititi Iacov 4:7). Nu mai puteti sa facti o virtute din faptul ca, la dvs., cel rau ispiteste mai mult. In plus, nu va mai puteti lega nici de cei care au scapt de ispite (spunand, in mod rautacios, ca pe acesrtia diavolul ii lasa in pace, pentru ca sunt de-ai lui). Corect? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|