![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tipic adventist. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Dar sa zicem ca din alte motive, poate din faptul ca te deranjeaza prea tare o perspectiva diferita de a ta, n-ai avut rabdarea sa citesti pana la capat, asa ca reformulez: Explica-mi si mie, cum se impaca doctrina penticostala cu cea adventista? Faptul ca pentru adventisti e mandatoriu, Biblic, iar voi, penticostalii, n-ati reusit sa extrageti din Scriptura invatatura conform careia este esential sa tineti Sabath -ul? Uite de exemplu fosti penticostali care au trecut la adventisti si considera ca ca voi v-ati aflat in ignoranta fata de Sf. Scriptura si venind la adventisti au gasit raspunsurile care voi n-ati fost in stare sa le dati: http://www.youtube.com/watch?v=sUX6ggm46Mk Cum explici acest lucru? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Penticostalii se bazeaza intr-adevar mai mult pe traire iar azs pe studiu, desi nu e o regula. Depinde ce cauta fiecare. Oamenii astia voiau sa cunoasca; penticostalii nu le-au oferit studii biblice, deci s-au dus la altii. Ar fi gasit adevarul si la penticostali daca cineva ar fi avut rabdare sa le deschida mintea. Sunt azs care stiu multe, dar nu au experimentat profunzimea trairii cu Dumnezeu, iar atunci cand o gasesc la penticostali, vor sa ramana. Mai este posibil ca Dumnezeu sa se fi folosit de nelamurirea lor cu sabatul pentru a-i aduce la azs, caci la penticostali nu aveau cum sa creasca din cauza bisericii locale (e doar o posibilitate) Conteaza mult si ce face biserica locala. Oricat ar fi cultul de extraordinar, daca misionarul azs si biserica azs din zona sunt mai credinciosi decat penticostalii sau ortodocsii, oamenii vor fi atrasi de ei, pentru ca Il reflecta pe Hristos pe care ei Il cauta. Daca parintele e mai credincios, atunci vor veni multi la ortodoxie. S.a.m.d.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ex. tu ca simplu membru ai idee cati bani se aduna din zeciuiala? Daca pastorii primesc un procent din acea suma, pe langa salariu? Ei n-au sa zica niciodata. Apoi, ai idee cum se cheltuie banii la nivel de "Conferinta"? |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
"Nu stiti, oare, cã nedreptii nu vor mosteni împãrãrtia lui Dumnezeu? Nu vã amãgiti: Nici desfrânatii, nici închinãtorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomitii, Nici furii, nici lacomii, nici betivii, nici batjocoritorii, nici rãpitorii nu vor mosteni împãrãtia lui Dumnezeu."((1 Corinteni 6:9-10) "Iar partea celor fricosi si necredinciosi si spurcasi si ucigasi si desfrânati si fermecãtori si închinãtori de idoli si a tuturor celor mincinosi este în iezerul care arde, cu foc si cu pucioasã, care este moartea a doua."(Apocalipsa 21:8) Limpede si fara echivoc. Nici o biserica, oricat de mult s-ar lauda cu "harul" sau "Duhul" pe care a pus monopol, nu-i va putea scapa pe betivi, curvari, mincinosi, etc(despre care spuneti ca eu ii condamn). Ii condamna faptele lor: "Iata, Eu vin curand; si rasplata Mea este cu Mine sa dau fiecaruia dupa fapta lui" (Apocalipsa 22:12). Citat:
Citat:
Cui ii lasati pe cei care "doar" fura, mint, curvesc, etc? Pe ei de ce nu ii "exorcizati", desi roiesc prin jurul nostru? Unde este "harul" sau "duhul" cu care va laudati? |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Pentru ei, acele puncte "neesentiale" sunt motive sa-ti considere gruparea ta crestina "lepadata" de la adevar. Citat:
Pentru ei toti cei care nu impartasesc "solia adventista" sunt considerati ca facand parte din "Babilon". Desigur, ca sa fie draguti, nu exclud ca Dumnezeu sa-ti ofere mantuirea, chiar in ignoranta in care te afli, dar categoric nu-ti pot recunoaste statutul de crestin aflat in posesia ultimelor revelatii a lui Dumnezeu. Adica..esti putin mai mult pe langa calea mantuirii. Daca nu e asa, dl. 'Osutu' poate sa aduca precizarile de rigoare. Citat:
Deci poti sa accepti ca la tine nu este adevarul, cum spun respectivii? Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dacă esența creștinismului este mântuire/salvare doar prin crucea/Jertfa lui Hristos, mai pot fi numiți creștini cei ce cred că se pot mântui prin fapte proprii ori prin apelarea la alți mijlocitori? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ha ! ce minciuni sfruntate !
penticostalii si adventistii nu sunt prieteni decat pe forumuri (si nici acolo !, forumul acesta este o exceptie), realitatea este ca sunt doua religii atat de diferite incat nicio "reconciliere" nu este posibila ! intrebati orice adventist ce parere are despre vorbirea in limbi ! insa da, cea mai mare raca pe care adventistii o au, este contra Bisericii Catolice. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica reformuland: "Penticostalii se bazeaza intr-adevar mai mult pe traire iar azs pe studiu, dar nu e asa". Amuzant. Vezi ca mai e o parte care iti este adresata din ce am scris Doarianei. Nu comentezi si acolo? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|