![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Esti sigur?
|
|
||||
|
||||
![]() "osutafaraunu" vorbeste tampenii, nu-l mai ascultati. e fara caracter, un sarpe viclean, ca sa se puna bine cu ceilalti useri spune niste chestii ce frizeaza ecumenismul, insa cand este aruncat in corzi incepe sa mai recunoasca niste invataturi fundamentale de la ...adventisti. hai sa fim seriosi...toata lumea stie ca miscarile advente s-au format/consolidat pe baza animozitatilor cu Biserica Catolica. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Cornel Urs;476132hai sa fim seriosi...toata lumea stie ca miscarile advente s-au format/consolidat pe baza animozitatilor cu Biserica Catolica.[/quote] Dacă tăceați filosof [al religiilor] rămâneați...
|
|
||||
|
||||
![]()
d.le "99", haideti sa o scurtam, da? nu are sens sa ne invartim dupa deget.
toata lumea aici stie cu ce se mananca adventismul. mai bine intelegeti ca nu aveti Duhul Sfant ! vreti sa va demonstrez ca nu aveti Duhul Sfant? in doi timpi si trei miscari. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai putin dvs. si altii asemenea.
Citat:
Eu zic sa nu discutam despre ortodoxie sau adventism, ci sa discutam despre invataturi crestine (adica, venite de la Domnul Iisus Hristos si Sfintii Sai Apostoli). |
|
||||
|
||||
![]() las ca stiu eu, am destui vecini apartinatori diverselor culte religioase si sunt destul de bine informat. Citat:
Citat:
insa aici, discutam despre "sectanti". eu nu consider ca aceste culte precum penticostalii ori adventistii sunt sectanti, deoarece a trecut demult vremea cand aceste miscari erau in minoritate absoluta si privite ca niste ciudatenii...astazi avem penticostalii in numar extrem de mare, chiar majoritari in anumite localitati, spre exemplu Bihor ori Suceava, sunt acolo penticostali cu zecile de mii...nu mai vorbim de SUA ! eu privesc aceste religii ca pe niste miscari desacralizate, menite sa stoarca de bani pe aderenti, fara Hristos ci aducand surogate ieftine, traditii omenesti mai ales privind partea pecuniara sau miscari apartinand domeniului ocult, in care fenomenele supranaturale, paranormale, se petrec cu intensitate sporita, spre a atrage pe cei curiosi, pacalindu-i ca sunt crestine. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu ce numiti dvs. ca fiind invataturi crestine. Eu cred ca sunt invataturile lasate de Domnul Iisus Hristos si Sfintii Sai Apostoli. Iar aceste invataturi, adresate oamenilor simpli, le gasim numai in Sfanta Scriptura (nu in vreo biserica).
|
|
|||
|
|||
![]()
Iti spun un secret: daca tot insisti pe partea cu Duhul Sfant si exorcizari se prind colegii de forum ca vii de la penticostali si n-ai nici in clin nici in maneca cu ortodoxia. Nu ca nu ar fi evident... Asa ca fii si tu mai atent, de dragul unui trolling reusit.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e nevoie, ați demonstrat deja altceva într-un timp și o mișcare. În locul dumneavoastră aș fi mai reținut când e vorba de posedarea Duhului Sfânt. În loc să ne dăm cu cărămida-n piept, mai bine ne-am da cu pumnu-n piept murmurând: "Dumnezeule, fii milostiv mie, păcătosului!"
|
|
||||
|
||||
![]()
faceti asta? atunci e bine, e primul pas catre Iisus Domnul nostru.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|