Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.10.2012, 17:28:32
UNNOOM
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Dacă împărtășesc întreita solie îngerească (Apoc.14 - acolo unde apare și "Babilonul"), nu fac parte din Babilon.
Esti sigur?
Reply With Quote
Vechi 12.10.2012, 17:48:30
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de UNNOOM Vezi mesajul
Esti sigur?

"osutafaraunu" vorbeste tampenii, nu-l mai ascultati.

e fara caracter, un sarpe viclean, ca sa se puna bine cu ceilalti useri spune niste chestii ce frizeaza ecumenismul, insa cand este aruncat in corzi incepe sa mai recunoasca niste invataturi fundamentale de la ...adventisti.

hai sa fim seriosi...toata lumea stie ca miscarile advente s-au format/consolidat pe baza animozitatilor cu Biserica Catolica.
Reply With Quote
Vechi 12.10.2012, 18:00:35
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

[quote=Cornel Urs;476132hai sa fim seriosi...toata lumea stie ca miscarile advente s-au format/consolidat pe baza animozitatilor cu Biserica Catolica.[/quote] Dacă tăceați filosof [al religiilor] rămâneați...
Reply With Quote
Vechi 12.10.2012, 18:07:35
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

d.le "99", haideti sa o scurtam, da? nu are sens sa ne invartim dupa deget.

toata lumea aici stie cu ce se mananca adventismul.

mai bine intelegeti ca nu aveti Duhul Sfant ! vreti sa va demonstrez ca nu aveti Duhul Sfant? in doi timpi si trei miscari.
Reply With Quote
Vechi 12.10.2012, 21:01:22
moromete moromete is offline
Banned

Data înregistrării: 10.10.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
toata lumea aici stie cu ce se mananca adventismul.
Mai putin dvs. si altii asemenea.

Citat:
mai bine intelegeti ca nu aveti Duhul Sfant ! vreti sa va demonstrez ca nu aveti Duhul Sfant? in doi timpi si trei miscari.
Ati mai inceput o demonstratie, acum cateva zile, si ati abandonat discutia din fașă.

Eu zic sa nu discutam despre ortodoxie sau adventism, ci sa discutam despre invataturi crestine (adica, venite de la Domnul Iisus Hristos si Sfintii Sai Apostoli).
Reply With Quote
Vechi 13.10.2012, 08:39:15
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de moromete Vezi mesajul
Mai putin dvs. si altii asemenea.

las ca stiu eu, am destui vecini apartinatori diverselor culte religioase si sunt destul de bine informat.

Citat:
Ati mai inceput o demonstratie, acum cateva zile, si ati abandonat discutia din fașă.
probabil cei vizati, nu au "percutat", preferand sa se retraga acoperiti de afirmatii eschivante...

Citat:
Eu zic sa nu discutam despre ortodoxie sau adventism, ci sa discutam despre invataturi crestine (adica, venite de la Domnul Iisus Hristos si Sfintii Sai Apostoli).
invataturile crestine le gasiti in cadrul Bisericii Ortodoxe.
insa aici, discutam despre "sectanti".

eu nu consider ca aceste culte precum penticostalii ori adventistii sunt sectanti, deoarece a trecut demult vremea cand aceste miscari erau in minoritate absoluta si privite ca niste ciudatenii...astazi avem penticostalii in numar extrem de mare, chiar majoritari in anumite localitati, spre exemplu Bihor ori Suceava, sunt acolo penticostali cu zecile de mii...nu mai vorbim de SUA !
eu privesc aceste religii ca pe niste miscari desacralizate, menite sa stoarca de bani pe aderenti, fara Hristos ci aducand surogate ieftine, traditii omenesti mai ales privind partea pecuniara sau miscari apartinand domeniului ocult, in care fenomenele supranaturale, paranormale, se petrec cu intensitate sporita, spre a atrage pe cei curiosi, pacalindu-i ca sunt crestine.
Reply With Quote
Vechi 14.10.2012, 08:00:44
moromete moromete is offline
Banned

Data înregistrării: 10.10.2012
Implicit

Citat:

invataturile crestine le gasiti in cadrul Bisericii Ortodoxe.
Nu stiu ce numiti dvs. ca fiind invataturi crestine. Eu cred ca sunt invataturile lasate de Domnul Iisus Hristos si Sfintii Sai Apostoli. Iar aceste invataturi, adresate oamenilor simpli, le gasim numai in Sfanta Scriptura (nu in vreo biserica).
Reply With Quote
Vechi 12.10.2012, 21:36:37
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Implicit

Citat:
Iti spun un secret: daca tot insisti pe partea cu Duhul Sfant si exorcizari se prind colegii de forum ca vii de la penticostali si n-ai nici in clin nici in maneca cu ortodoxia. Nu ca nu ar fi evident... Asa ca fii si tu mai atent, de dragul unui trolling reusit.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 12.10.2012, 21:59:09
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Implicit

Citat:
Nu e nevoie, ați demonstrat deja altceva într-un timp și o mișcare. În locul dumneavoastră aș fi mai reținut când e vorba de posedarea Duhului Sfânt. În loc să ne dăm cu cărămida-n piept, mai bine ne-am da cu pumnu-n piept murmurând: "Dumnezeule, fii milostiv mie, păcătosului!"
Reply With Quote
Vechi 13.10.2012, 08:30:46
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
În loc să ne dăm cu cărămida-n piept, mai bine ne-am da cu pumnu-n piept murmurând: "Dumnezeule, fii milostiv mie, păcătosului!"
faceti asta? atunci e bine, e primul pas catre Iisus Domnul nostru.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? bmd Secte si culte 177 08.11.2010 20:20:53
Ignorati Sf.Asteapta Generalitati 5 03.05.2010 07:01:32