![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Dacă fraza e cu roșu nu devine mai coerentă.
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta o stiai cand ai inceput tu sa scrii cu rosu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Da. Fraza mea e perfect coerentă. Gramatical, teologic și mai ales pentru faptul că nu s-au solicitat clarificări. Tăcerea a fost un răspuns elocvent.
|
|
||||
|
||||
![]()
"osutafaraunu", in afara de teorie, ce mai faceti la adventisti? poti sa ne spui cand ai vazut ultima exorcizare?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-se vand carti (adventistii au ambitia de a raspandi cartile EGW in asa fel incat toti sa afle "adevarul"... in urma cu cativa ani era la moda asa numita campani "cartea anului", nu mai stiu ce politica mai au acum) -se dau lectii de gatit -se fac actiuni umanitare -se fac emisiuni TV si radio -se posteaza predici pe internet -se fac tabere pentru copii -se fac tratamente in spitale si centre de tratament adventiste -se fac vizite in penintenciare -uneori, dupa dezastre, se reconstruiesc case -se pune foarte mult accent pe initiativa tinerilor si de aici rezulta o diversitate de activitati -SE SOCIALIZEAZA (biserica e locul preferat de adventisti pentru a socializa... uneori se mai intalnesc si mananca impreuna... partea asta chiar imi place) -etc. Cand mergeam la adventisti nu am vazut nici una dar sunt curios cum arata o exorcizare ortodoxa! Daca gasesc dovada ca exista Satana, poate o sa-L descopar si pe Dumnezeu! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da! Adventistii practicanti (cei de la oras tind sa se secularizeze deci nu prea mai sunt o amenintare la adresa celorlalte religii) isi centreaza o mare pare din activitatii pentru ceea ce ei numesc misionariat (el imbraca forme diverse).
|
|
|||
|
|||
![]()
Pot să vă spun că exorcizarea nu e motiv de dat în spectacol. Dracii se scot cu mult post și rugăciune, nu cu semne cabalistice și gesturi teatrale în fața publicului cu gura căscată. Marile biruințe împotriva diavolului se câștigă pe genunchi și în cămăruță.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
calugarii postesc tot timpul, nu mananca carne decat de peste si fac si post negru inainte de astfel de lucrari sfinte, unde nu are voie oricine sa intre ! adventistii stau picior peste picior si asculta niste predici rasuflate, uitandu-se la ceas din minut in minut, dorind sa iasa mai repede din casa de rugaciune. ia consultati aici lista aceasta: http://www.manastiri-ortodoxe.ro/ind...anastire=Sibiu faceti o vizita, mergeti cu incredere, daca vreti sa-L cunoasteti pe Hristos. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|