![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred că domnul Ioan Cezar este cel mai calificat să ne spună ce diagnostic sugerează un asemenea simptom. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=611 Aborigenii din jungla amazoniana: prima intalnire cu "omul modern" "civilizat". http://www.youtube.com/watch?v=xd0I1...eature=related Consider ca acest film confirma afrimatia invataturii filocalice: "omul este animal indumenzeit". Doamne ajuta. Har si pace sa ne daruiasca Domnul Iisus Hristos. Amin.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; Last edited by Eugen7; 15.10.2012 at 15:38:33. |
|
||||
|
||||
![]()
Credina are ca scop cognitia (cunoasterea, relationarea personala cu) Domnul Iisus Hristos.
"Noi am crezut si am CUNOSCUT ca TU esti Hirstosul, Fiul lui Dumnezeu cel viu" Ioan 6 "Demult auzisem vorbindu-se despre TINE insa acum Te-a cunoscut ochiul meu, de aceea ma smeresc pocaindu-ma in sac si cenusa" Iov 42 Doar cel ce il cunoaste pe Hristos poate ramane langa EL, intru EL. Deci credinta nu are un scop in sine ci scopul credintei este cunoasterea inechivoca a Sfintei Treimi. Si "dracii cred si se cutremura" (Iacov 2) dar ei nu cunosc pe Hristos ci doar il stiu. Credinta "oarba" cu tendinte "extremiste" "fanatice" de tip fariseu, saducheu... nu este de folos, dimpotriva nu poate aduce roada si nici cunoasterea lui Dumnezeu. De aceea Hristos Iisus insusi spune "vai voua"... celor care inchideti calea cunoasterii lui Dumnezeu intru iubire. Din nefericire si in Sfanta Biserica sunt multi cu cuget si comportament fariseu si saducheu care evident nu cunosc pe Hristos Iisus si harul Duhului Sfant... Doamne ajuta.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Userul catolic, care a initiat discordia, a venit sa-si admire realizarea. Si lucrarea demonilor este asemantoare. Last edited by catalin2; 15.10.2012 at 15:37:37. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Doamne, da-i sanatate, intelepciune si mantuire robului tau, cutare, si iarta-ma pe mine nevrednicul ca iar m-am lasat tulburat, in loc sa inteleg ca toti suntem rodul mainilor tale. Iar daca eu inteleg aceste lucruri, iar el nu, nu el e de vina, ci eu, Doamne. Macar el are o scuza fiindca nu pricepe, dar eu ce scuza am cand pe toate le fac din mandrie si proprie vointa? Iti multumesc, Doamne ca mi-ai scos in cale astfel de oameni prin care sa ma pot indrepta eu, pacatosul si mai ales ca tu chiar vrei ca eu sa ma mantuiesc, dar eu indaradnicul, ma tot razvratesc impotriva oranduielilor tale!"
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) Last edited by cristiboss56; 15.10.2012 at 22:01:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt de acord cu remarca, multumesc pentru feedback. |
|
||||
|
||||
![]()
"Doamne, da-i sanatate, intelepciune si mantuire robului tau, cutare, si iarta-ma pe mine nevrednicul ca iar m-am lasat tulburat, in loc sa inteleg ca toti suntem rodul mainilor tale. Iar daca eu inteleg aceste lucruri, iar el nu, nu el e de vina, ci eu, Doamne. Macar el are o scuza fiindca nu pricepe, dar eu ce scuza am cand pe toate le fac din mandrie si proprie vointa? Iti multumesc, Doamne ca mi-ai scos in cale astfel de oameni prin care sa ma pot indrepta eu, pacatosul si mai ales ca tu chiar vrei ca eu sa ma mantuiesc, dar eu indaradnicul, ma tot razvratesc impotriva oranduielilor tale!"
creatie, darwin, evolutie, habotnici, maimute |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CREATIE sau EVOLUTIE? | C.tin | Teologie si Stiinta | 550 | 30.09.2017 17:36:17 |
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 59 | 27.11.2012 12:25:23 |
creatie sau evolutionism? | codana | Generalitati | 11 | 15.09.2010 19:10:27 |
Crezi in evolutie? | radugherasim | Teologie si Stiinta | 680 | 07.03.2010 19:25:54 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 22:09:45 |
|