![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Adu-ți aminte de ziua Sâmbetei să o sfințești pre ea.... Iar ziua a șaptea este sâmbăta Domnului Dumnezeului tău..." (Ieșirea 20,8.10 - versiunea ortodoxă Sinodală 1914) Adventiștii sfințesc sâmbăta, deoarece așa cere Dumnezeu în porunca a IV-a enunțată mai sus. Și "o cred" după modelul lui Dumnezeu care a sfințit și binecuvântat această zi. A șaptea și nu întâia [a săptămânii]. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu a fost adventist sau nu e cu adevarat ateu? Ca in ceea ce priveste motivele pentru care din adventist a devenit ateu, e prea putin relevant, ceea ce a scris referitor la "Sola Scriptura" este perfect adevarat. Concentrati-va atentia asupra acestor aspecte si incercati sa dati un raspuns competent. Daca aveti. P.S. Putem discuta si motivele pentru care a parasit secta adventista. Se pare ca a divortat si nu a primit aprobare pentru re-casatorie? Este adevarat ca la adventistii de ziua a saptea exista o politie a divortului si mai si decat la catolici? Se fac excluderi in baza faptului ca cineva se recasatoreste fara aprobare din partea gruparii? Last edited by AlinB; 16.10.2012 at 18:41:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inca o dovada ca tineti mai mult la elucubratiile "profetesei" decat la cuvantul Scripturii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cred ca nici tu esti scutit dupa modul "elegant" prin care ai evitat confruntarea cu penticostalismul aici pe forum. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De altfel cred ca e o trasatura a sectelor neoprotestante sa cultive un soi de ingamfare la membrii lor, cum altfel ar fi fericiti ca isi dau contributiile acolo si nu in alta parte? |
|
|||
|
|||
![]()
Pai daca era lucrare publica, cred ca exclude izolarea, logic, nu?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fara catolicism, ioc persecutie duminicala, incepe sa-si dea seama ca multi nu dau doi bani pe sabathul la care ei tin cu dintii. Ori fara sabath (nu doar sabath) AZS incepe sa se scufunde inapoi in mocirla neoprotestanta din care a iesit. Desi, ii mai ramane carnea de porc, moartea (si nepedepsirea) pacatosilor si alte cateva idei originale cu care a incercat sa iasa, cu un marketing nou, pe o piata saturata de "Sola Scriptura". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa fie asta un miracol de la Dumnezeu pentru a tine departe de ortodoxie unul nedemn de Biseirca, grabnic in a judeca pe toti mai putin pe sine si crezurile sale false? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Sau le tineti si pe acelea? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|