![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi nu suntem in postura asta ci tocmai dimpotriva, suntem aia calcati si nevoiti sa fugim unde vedem cu ochii. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aline,cred ca nu este un secret pozitia mea despre parasirea tarii de origine.Am mai discutat,ca nu vad un pacat in a parasi tara,insa suna aproape ca o insulta ceea ce afirma Fani"se simte iritata cand este intrebata cand a mai fost pe "acasa"... Si am explicat ca originea ramane origine,oricat de bine si de adaptat te simti intr-un domiciu sau altul. Intelegi diferenta?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Credeam ca se observa - a adoptat aceasta atitudine din teama de "dezechilibru afectiv continuu". S-a autosugestionat si treaba a functionat, cel putin pana invarte cineva cutitul in rana :) Fani71, ai biserica ortodoxa pe acolo? Last edited by AlinB; 20.10.2012 at 02:13:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate ar fi bine sa mai lasi naivitatile astea sinucigase si sa te maturizezi, depasind jigodiile impietrite... Cum vad ca merge lent/firav cu Biserica (intrucat inca ramai infantila in anumite privinte) iti recomand cu tarie, PENTRU DRAGOSTEA ADEVARATA PE CARE TI-O PORT, sa te smeresti si sa mergi fugutza la un centru/serviciu de consiliere psihologica. Yasmina, Dumnezeu lucreaza (SI) prin oameni! Dar nu prin prosti, prin farisei, prin impostori si prin canalii... Ai grija de tine, sora draga, pentru numele Domnului!... FII BINECUVANTATA! Amin!+ |
|
||||
|
||||
![]()
De ce îl insulți pe Alin, crezi că (se) merită ????
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu, nu se merita. Dar se ... justifica.
(Te rog, nu ma mai chinui si tu... surioara mea draga, te rog!) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deocamdata nu am ajuns la jigniri sau insulte gratuite,in rest daca discutiile sunt contradictorii,eu zic ca pot face fata cu bine :) Si asa,de cand sunt pe forum nu am fost jignita cu rautate decat de o femeie...ceea ce nu-i mare lucru la procentajul de useri,chiar nesemnificativ.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar in lume e groaznic, mai ales ca urmarim tot ce se intampla in zona politicului. Parca nimic nu mai are asa importanta. Ei se cearta, ei se impaca, iar noi pierdem timpul. Daca am trai in rugaciune si am duce o viata mai retrasa, nu ar fi asa. Felicitari pentru oaza ta de liniste: blogul tau. Ce muzica frumoasa ai!!! O ascult cu placere. Multumesc! |
|
||||
|
||||
![]()
Ai dreptate, toate au o limită. Să știi că te înțeleg.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oare acum spui ca nu vrei sa fii sluga(nimic) dupa ce ai obsrvat ca nu-ti foloseste la nimic sa accepti sa fii sluga(nimic)? Daca gresesc te rog sa ma ierti, iar eu Il rog pe bunul Dumnezeu sa -Si tine mana Sa asupra ta si a familiei tale in veci(pentru acest mesaj). Citat:
De faptele personale nimeni nu se poate dezice, dar la acestea se adauga si raspunderea/binecuvantarea pentru faptele pe care sefii de stat le arunca asupra supusilor; fiecare roman va raspunde cu siguranta de faptul ca armata romana executa prin vointa libera operatiuni militare ofensive in strainatate. Un emigrant roman care s-a sustras de la suferinta poporului, suferinta pe care (prin presedintele ei) poporul si-a atras-o pentru ca l-a executat pe fostul presedinte in ziua de Craciun 1989; suferinta aduce binecuvantare de la Dumnezeu, iar fuga/evitarea suferintei inseamna evitarea binecuvantarii Lui. Eu nu m-am nascut intamplator in Romania, ci pentru ca Dumnezeu a considerat ca este cel mai bun loc geografic in destinul mantuirii mele, iar hotararea mea de a pleca in lumea larga este hotararea mea de a nu accepta voia Lui; daca oamenii de acolo(unde am emigrat) m-ar fi chemat acolo atunci as fi absolvit de vina desconsiderarii Voii Lui, dar daca plecarea mea se bazeaza pe dorinta de viata mai usoara atunci la judecata asta va atarna in plus. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
este un pacat sa emigrezi? | bmadalin | Generalitati | 308 | 28.09.2017 20:53:03 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
|